ZEVS Forum

Trenutno vreme (01.07.-15.07.2008)

Začel/a kire, 01. Julij 2008, 13:00:47

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

blazek

Citat od: ŠTROMAR dne 08. Julij 2008, 11:17:26

V Kosezah se bliska in grmi v smeri J. Pada lep umirjen dež za solato in gobe.  :icon_wink:

..in peronosporo v vinogradih :icon_sad:

Oblačno in 19,9°C. Vidim pa da je kar polovica Slovenije pod dežnimi oblaki.

goldhorn

Na Goriškem se že kaže sonce  :clap: .

wannabe

no da še jaz poročam , včeraj zvečer se je nam bližala huda nevihta in kot zmeraj ob takih situacijah se je oglasil zvon iz cerkve ki "preprečuje točo". Zvonilo je 20 min ne, boste verjeli nevihta se je nad nami umirila potem pa znova okrepila proti V .
Sicer pa sedaj oblačno temperatura 18.0 °C.
Zanimivo kako se nas padavine izogibajo mhhhhm....

max

Uh kakšno vročino imate ponekod :icon_haha:, pri meni samo 14,6°C, sem moral dolge hlače oblečt :icon_rolleyes:. Še kar dežuje, na trenutke tudi močneje, do zdaj 11,8mm, pa kar močno bliska in grmi :icon_exclaim:

Ciklon

Tukaj prijetnih svežih 14,1°C. Še zmeraj dežuje. Sem prej pokukal v dežemer pa se je nabralo novih 23mm od 5:30 zjutraj, ko je bilo že 21mm.  :icon_wink:

Končno je odpihnilo tisto soparo. :icon_wink:
Raj je v naravi :buttrock:

Pihe

Glede na motno sliko kamere na Kredarici bi si skoraj upal trdit, da je malce porajhalo tam gor. :icon_wink:
Tu se zadeva po pričakovanju končuje.Mogoče še kaka nevihtica tam nekje do pete ure popoldne, pol pa digitalce in sunset fotkat! :icon_wink:
+15,0
94%
14 rosišče
1013,8 Hpa rahlo v klanec
28,2 litra moče danes(mnogo premalo glede na napovedi!)
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

ŠTROMAR

Nad Ljubljano se jasni, vidi se modro nebo, kaže se sonce. Mislim da bo kmalu soparno. Temperatura pa 15,6 °C in veselo raste.

paradolf

Včeraj sem mislil koliko fotk bom naredil iz Mengeškega polja pa me je v parih minutah prepodil dež.
Takole je izgledalo ko se je približevalo.

In v smeri JV:

Sem bil pa presenečen ko sem šel maloprej na malico. Na Kavčičevi ulici pri BTC-ju me je pričakal od strele zaznamovan javor. Seveda sem se vrnil po fotoaparat in naredil nekaj fotk  :icon_wink:

Trske so ležale tudi do 50m stran celo na strehah garaž.

Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

TWISTER

stajercx

dežuje :wise:
T=15,4°c
Tmin=14,1°c
Tmax=18,3°c :shrug:

H2o

Mi smo z glavnino zaključili, kaže se sonce. Mogoče popoldan še kakšna ploha. T = 16.6°C.

Padavine:
danes: 18.7 mm,
včeraj: 29.3 mm
skupaj torej 48 mm. Ni slabo.  :icon_wink:

@paradolf: lepo je razklalo drevo. Upam, da v času strele ni bilo nobenega v bližini. So kar veliki zobotrebci.  :icon_exclaim:

stog

Ponoči ni bilo dežja. Edino proti jutru (7:30) je padlo 0,9mm.
Za včeraj (08-08) tako pišem 21,0mm.
Danes pa je od osme ure padlo 12,2mm.
Edino kar je vredno omeniti, so silno glasne strele, ki so spremljale dež dopoldne.
Mesec julij sedaj šteje 57,4mm, leto 2008 pa 727mm  :wise:
V tem poslabšanju smo imeli končno nekaj dogodkov, ki jih lahko uvrščam v pojem naliv.  :suspicious:
Ampak še vedno pa ne more spacati enega dne z malce več padavinami.  :surprised:

Trenutno je oblačno pri 16,7°C. Okoli poldneva se je temperatura spustila celo do 13,1°C.

blazek

Pri nas se je oblačnost deloma razkadila. Pokazalo se je sonce, temperaturapa  poskočila na 21,5°C. Ma kdo več?? :icon_lol:

MaRkUš

Živjo.Paradolf, a si bil ti včeraj na mengeskem polju k si slikov pa smo ti pol hupal z avtom :icon_biggrin:
Drugace pa je dež nehal

paradolf

Citat od: MaRkUš dne 08. Julij 2008, 14:35:14
Živjo.A si bil ti včeraj na mengeskem polju k si slikov pa smo ti pol hupal z avtom :icon_biggrin:
Drugace pa je dež nehal
Jp.
Sem mislil da je spet eden izmet tistih ki si misli o nas vremenskih navdušencih bohvekaj  :icon_haha:
Kaj se niste ustavili :icon_smile:

Drugače pa v BTC-ju spet sonček na pomolu. Počasi živo srebro spet leze navzgor.
Malo od naše SZ meje naprej pa kot bi se hotelo še nekaj formirat a dvomim da bo še kaj.
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2