ZEVS Forum

Trenutno vreme (01.07.-15.07.2008)

Začel/a kire, 01. Julij 2008, 13:00:47

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Pihe

Tu kaže, da bo vsak hip vsega konec.Divjanja oblakov po nebu je konec(skoraj se je vse ustavilo), ves čas pada nežen droben dež, vetra v dolini ni, hribe so ovili dežni stratusi, temperatura je padla na +17,7 in trenutno ni niti NAJMANJŠEGA pogoja za nastanek tistega, kar je "grozil" ARSO.
A se bo izkazalo, da sem imel prav v jutranji napovedi? :icon_question:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Ledeni

Dolgo pot je naredila supercelica po južni slovenski meji in sedaj že stresa ledeni tovor nad Belo Krajino. Že tretjič v desetih dneh! Jaz jo vidim od severa, ampak je njena struktura precej zastrta.

Imam pa trenutno 25,0°C, vlažnost 63%. Tmax je bil danes kar 32,4°C, JZ je potegnil do 41 km/h.

oleg

kaj pihe ona mrcina se je ustavila pri meni pustila 30 litrov dežja pa nekaj toče imamo 17 celzija :icon_question:
oleg

max

Pri nas se je veter popolnoma umiril, stanje je tako čudno, kot da bi prerezal čas, kar kocine mi stojijo :icon_exclaim:, v daljavi pa zamolklo bobnenje iz zahodnih smeri.
Temperatura stoji na 24,9°C, vlaga raste in je trenutno 53%, rosišče na 15°C, čakamo  :icon_question:
Upsss....močno je tresknilo, počasi bo treba ugasniti comp

Ledeni

No, čez nekaj minut je le razkrila svoje obline.

Supercelica nad Belo Krajino

Gorazd

Jaz pa upam, da bom v kratkem videl mavrico. Jasno nebo je že vedeti na zahodu.

Lep dan,
Gorazd

Mejte se radi

Perice

Pravkar zamolklo zagrmelo, kot kaže se tudi nam bliža.
Ni nam lahko... :)

ablak

Trenutno je oblačno, brez vetra in brez padavin.
Še par fotk.....

Vsem želim čim bolj mirno noč in čim manj škode ter seveda obilo vremenskih užitkov.

stajercx

črno ko v kotlu
soparno
T=26,3°c
Vlaga=61%

glede na radar....hmm :icon_question:  :icon_surprised: :icon_rolleyes:

rokee

Ljubljana, šmartinska, huda nevihta.

Perice

Pričelo rahlo deževati! MaVeRiCk, kakšno je stanje pri vas?
Ni nam lahko... :)

medica

Lj-Trnovo: enak scenarij kot včeraj! Hud veter...upam da mi ni spet strehe s paradajzov odnesl..  :icon_cry:

zigarrdo

Ravnokar nas je prešla nevihta z zelo močnim vetrom in veliko grmenja, dežja kar  nekaj ter nekaj malega sodre, napadalo je 8 mm, in še dežuje po nevihti

Takole se nam je pa nevihta prebliževala iz zahoda:

Temp. +20.3 C , VLAGA = 75%, veter med nevihto v sunkih tudi do 50 km/h!!!
Everywhere you go you always take the weather with you

t-storm

Lj-center: hud nalih, nekaj malega toče (velike kot zrno graha) je padalo vmes. Ali je to to, ali mislite, da bo ponoči še kaj padalo? Po radarju sodeč kaže, da je mimo.

Roger

Pri nas včeraj 14.1mm, danes do sedaj 18.3mm v nevihti z točo, ki jo je spremljal tudi močan veter.sedajle pri nas že nova nevihta :shrug: