ZEVS Forum

Trenutno vreme (01.07.-15.07.2008)

Začel/a kire, 01. Julij 2008, 13:00:47

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

grizli

Podatki za Kočevje

-pretežno oblačno
-temperatura 23.9°C
-tlak 1009 hPa
-relativna vlažnost 40%
-padavine danes skupno 0 mm; včeraj 6 mm
-veter 6.5 km/h; JZ - 224°

lpP
grizli ma vas rad

blazek

Kot kaže, gre proti Kočevju in Beli Krajini. :icon_eek:

indijanc

Bela Krajina in Kočevje POZOR!!

Bojda v Portorožu ne vedo kam bi z vodo...

izolan

Lep pozdrav!

V blizini Kopra (Bertoki, Prade) padlo v danes ob mocni nevihti inzelo mocni tramontani  med 18,30 in 18,45 uro 20 l dezja. Zaenkrat razen polomljenih vej ni vidne vecje skode.

indijanc

Sedaj se kaže da bo naj... tudi Ljubljana...Kar grdo temno je ratalo...

damjan

Bašelj pri Preddvoru

Pri nas se temni začelo rahlo deževati in grmeti
Ecowitt HP2560
http://www.vp-baselj.eu/

Cumulonimbus

V naslednji uri dveh, bo na območju od notranjosti primorske proti osrednji SLoveniji nevarnost hudih neurij z močnimi sunki vetra, veliko količino dežja v kratkem času ter veliko točo, saj so odboji pri nekaterih celicah tudi v notranjosti Slovenije še vedno krepko čez 55dBz :icon_arrow:

Nad Kamnik se valijo težki črni oblaki, ki naznanjajo vesel večer in tudi noč na torek, baterije nafilane sedaj pa ven pofotkat mrcino z JZ :icon_wink:

lp
Član ZEVS :)

jest24

Je kdo tukaj iz Ilirske Bistrice? Me zanima, kaj je tam naredila ta zadeva z 65db odboja.

oleg

no prišla je ta celica do šoške doline pustila je v pol ure kar 22 litrov dežja
trenutni podatki so taki močno grmi
+ 18 celzija 80%vlage rahlo vetrovno smer vetra sever
močno dežuje v mes dežja bila toča
oleg

gradiščan

GRADIŠČE - BRKINI

Nevihta iz obale se je preselila gor do mene. Padlo je 22.9 litrov dežja, od tega kar nekaj toče, posamerni kosi do veličine 3 cm. Zanimivo pa je, da je bila toča v teh velikih kosih ploščata  :icon_question:  Veter je pihal v sunkih do 45 km/h. Takoj po končani nevihti pas jasnine z modrim nebom, sedaj pa se spet nekaj dogaja tam izza slavniškega pogorja, vendar bo šlo severno od mene.

Rotty

Evo prve kaplje...zraven pa malo zvočnega efekta v obliki grmenja.
Podarjenemu snegu se ne gleda v višino :icon_wink:

oleg

no popravljam podatek v eni uri kar 25 litrov padavin
kar ohladilo se je na 17 stopinj  :icon_wink:
oleg

Jovi

Nekaj sumljivo se oblači in grmi vsakič pogosteje.Mislim da nevihta potije iz smeri JZ proti meni.Sicer pa rahlo pada dež..občano samo rosi.Za mano je let soparen dan ter delavni :clap: :clap:
Razmišljajte pozitivno, uživajmo v naravi

ablak

Primorska mrcina je za las zgrešila naše kraje in šla južno od nas. Padlo je nekaj malega dežja, za hip se je pojavil tudi veter različnih smeri, vse to pa je spremljalo oddaljeno bobnenje v smeri Reke in Gorskega kotarja. Trenutno stanje na par fotkah.....

Lp

miklicdejan

takole pa je primorska nevihta zgledala iz naših krajev

Imam pa občutek, da bomo mi danes dobili zelo malo dežja. Upam da se motim