ZEVS Forum

skywarn zanimanja

Začel/a uri, 14. Maj 2007, 15:10:44

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

TWISTER

ti mi kar na mail pošlji skupaj z zemljevidom... itak zaradi pestrega dogajanja te dni nisem še nič zemljevida rihtal in ga bom šele naslednji teden :icon_wink:

ŽUPMART

Kako kaj sedaj kaže? Kdaj bo to steklo... :icon_question:
Glede na enormne količine snega, bi bilo fino, če bi bi to marejeno, da bomo lahko poročali, ko bo lomilo drevje, trgalo daljnovode... :icon_lol:

TgT

Očitno ti je dokumentarec, Leden dež ali Ledena nevihta (Dogajanje v Montrealu), pred dnevi na TV3 preveč stopil v glavo  :icon_biggrin:

TWISTER

Citat od: TgT dne 12. December 2007, 23:21:08
Očitno ti je dokumentarec, Leden dež ali Ledena nevihta (Dogajanje v Montrealu), pred dnevi na TV3 preveč stopil v glavo  :icon_biggrin:

no ja, sej zdaj imajo zelo podobno stvar v živo :icon_wink:

drugače pa ne skrbite, vsi ste pod drobnogledom in se lepo vidi kdo in koliko pretirava, sploh pri snegu, ko se cel dan piše da močno sneži zvečer je pa 3cm :icon_haha:

dert97

Citat od: Astra dne 07. Julij 2007, 11:24:30
Mobilec v radiju 30km okol Vrhnike sem pripravljen za sodelovanje. Seveda pa je še vedno na prvem mestu služba, ki mi ravno med tednom pobere kdaj pa kdaj tudi z lahkoto od 10 do 12 ur. Ja, norc na terenu, norc v službi  :icon_haha:

:) ni verjetno takšne sile

MaRkUš

Bil sem na SKYWARN AUSTRIA in sem zelo presenecen, ker imajo vse lepo porihtano.Zanima me, ce bo na SKYWARN SLOVENIJA tudi forum kdaj??? :icon_wink:

H2o

Kako je sedaj s tem projektom, se kaj premika? Potrebujete še kakšnega poročevalca? :D

ŽUPMART

Mislim, da se je Mare, na žalost, naveličal čivkanja po forumu in rekel pa-pa... :icon_sad:

TgT

Če že se sploh ne bi čudil. Tudi mene mika, na žalost vsi samo čakajo, da se lahko začne špetir in potem peljejo svoje do konca namesto da bi bili prizanesljivi in naredili skupaj nekaj dobrega.

Vreme

Citat od: TgT dne 26. Marec 2008, 18:35:16
Če že se sploh ne bi čudil. Tudi mene mika, na žalost vsi samo čakajo, da se lahko začne špetir in potem peljejo svoje do konca namesto da bi bili prizanesljivi in naredili skupaj nekaj dobrega.

Stvari se pozitivno premikajo naprej, v dveh tednih naj bi Zevs dobil novo vodstvo in nove moči, potem pa upajmo, da se bodo stvari uredile in bomo lahko (končno) šli naprej!

H2o

Citat od: ŽUPMART dne 26. Marec 2008, 17:41:22
Mislim, da se je Mare, na žalost, naveličal čivkanja po forumu in rekel pa-pa... :icon_sad:

No saj sam projekt skywarn.si verjetno nima kakšne neposredne zveze z Zevsom? Tako da, če je že rekel forumu "pa-pa", še ne pomeni, da ga je tudi temu projetku, kajne?

ales77

jaz tud upam , da ni tega konec Upam da bo ta projekt Mare izpeljal do konca !  :icon_wink:

ales77

Mislim da bi lahko na javnih forumih pisali le za to usposobljeni ljudje predvsem vsak za svoje podrocje ! Ne pa da vsak kekec pise kaj mu pase  in kaj se mu zazdi  :icon_question: Zato pa mislim da primankuje taksniih kot je mare   !

paradolf

Citat od: ŽUPMART dne 26. Marec 2008, 17:41:22

Uradno nič ne vemo kaj je sedaj z njim in zakaj ga ni več na forumu. Kakršnokoli razglabljanje v tej smeri je povsem nesmiselno.
Bi pa seveda bilo dobro vedeti ali se bo s tem morebitnim projektom kaj nadaljevalo ali ne. Je sploh bilo dovolj prijav za pokrivanje področij Slovenije.
Morda ve kdo ki je na čase v kontaktu z Skywarn-om...Twister :icon_question:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

paradolf

To je res. Tudi sam sem slišal to a ne vem kdaj naj bi šel.
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2