ZEVS Forum

SPLETNA STRAN - Design by Vreme 2006/07

Začel/a gradiščan, 09. Maj 2008, 07:28:20

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

gradiščan

PROSIM VSE, ki imate vremensko spletno stran "Design by Vreme 2006/07", da mi na meil naslov pošljete datoteko "custom" , ker jo bom malo popravil in vam jo nato poslal nazaj skupaj z navodilom, katere datoteke označite v FTP-ju, da uplouda na server. Prosim tudi za podatek, kateri tip vremenske postaje uporabljate.

TgT

Tako ja, čas za posodobitev je tu. Upam da imaš super idejo  :icon_wink:

gradiščan

Za pokušino  :icon_arrow:, da skritizirate.. Nič posebnega, samo od Rajkota in nekaj mojega združil.. Vsekakor pa upoštevam vse želje po dodatkih (web kamere itd.) ali popravkih..

http://ravna.zevs.si/podatki/custom.html

TgT

Uf, zadeva v centru na 1280x1024 (LCD native resolucija)  :icon_wink: kar je velik plus...
Drugače pa meni ne ležijo več strani, kjer se robovi tabel tako debeli oz vidni, nevem, stran mi daje občutek kot da smo leta 2000, ko smo še vsi takšne strani delali...
Sem postal preveč zahteven?  :shrug: mogoče :suspicious:
Vsekakor bolje kot prej  :icon_biggrin: :icon_wink:

kekec46

Citat od: TgT dne 14. Maj 2008, 14:35:19
Drugače pa meni ne ležijo več strani, kjer se robovi tabel tako debeli oz vidni, nevem, stran mi daje občutek kot da smo leta 2000, ko smo še vsi takšne strani delali...

mene tudi to moti ... res da niti nimam strani od svoje VP ... ampak bi lahko bila stran bolj stilsko oblikovana ... še kakšen gumb zraven, ne da imaš vse podatke na 1 strani ...
pa robovi tabele naj ne bi bili tako debeli oz. sploh vidini ...

Lp

joze

gradiščan

Citat od: TgT dne 14. Maj 2008, 14:35:19
Uf, zadeva v centru na 1280x1024 (LCD native resolucija)  :icon_wink: kar je velik plus...
Sem postal preveč zahteven?  :shrug: mogoče :suspicious:
Vsekakor bolje kot prej  :icon_biggrin: :icon_wink:

Ker sem odprt za učenje, bom tvojo pomoč  pri učenju delanja web strani z veseljem sprejel. Osebno sem zadovoljen, glede na to, da pred letom dni nisem imel pojma o teh stvareh.. in je to moj majhen prispevek k naši vremenski skupnosti.. čez leto dni pa bo tudi dizajn bolj moderen..  :bouncy: obljubim... :praise: :icon_banned:

Vreme

Mislim, da je Gradiščanova posodobitev spletne strani več kot odlična in je  predvsem namenjena tistim ,kateri se pač v izdelavo spletnih strani ne spoznajo. Vsi ostali si jo boste pač naredili sami po svojem okusu, ali se pač naučili nečesa, kar še danes ne znate!

TgT

Sem lepo napisal da je zadeva boljša in sem jo pohvalil. Poleg tega sem pa dodal, da mi pač takšen stil pač ni več všeč in to je samo moje mišljenje, tako da ni potrebno sedaj napadat. Kakor veste kritike so vedno dobrodošle.

Pa da ne bo kdo mislil, da sem "mojster" izdelave strani, kar nisem. Še svojo stran sem z dosti truda skupaj spacal, ker sem pač poiskusil s CSS oblikovat in primerov tega je na internetu več kot dovolj, tako da se marsikaj naredi precej enostavno in hitro.

max

Ja men se dopade, ker je malo drugačna :icon_wink:
Gradiščan, si dobil moj custom :icon_question:

Max

gradiščan

Citat od: max dne 15. Maj 2008, 06:13:34

Max

Prvič nepopolnega, drugič pa še čakam..  :shrug:

grizli

Meni je bolj pomembno kaj je vse vidno na spl.strani kot pa neki videz(moje mišlenje) in je čisto dobra, jaz bi dodal samo kontakt e-mail nekje v prvo dekado strani, da je takoj viden.(mislil sem e-mail vremenske postaje ne zevsa)

lpP
grizli ma vas rad

piskec

Meni je super. Pripomba bi šla edino na mapo slovenije, ki je zdaj statična. Načeloma bi lahko uporabil google gadget, ki je pripravljen, s tem pa bo tista mapa aktivna:

za kaj več poglej na: http://www.krtina.com/storitve/GdgKako.asp - temperature po Sloveniji. Seveda ga prej oblikuješ po željah.

:clap: :icon_wink:

gradiščan

Citat od: max dne 15. Maj 2008, 06:13:34

Max

Že imaš med pošto :icon_arrow:

Citat od: piskec dne 15. Maj 2008, 15:08:21
Meni je super. Pripomba bi šla edino na mapo slovenije, ki je zdaj statična. Načeloma bi lahko uporabil google gadget, ki je pripravljen, s tem pa bo tista mapa aktivna:

za kaj več poglej na: http://www.krtina.com/storitve/GdgKako.asp - temperature po Sloveniji. Seveda ga prej oblikuješ po željah.

:clap: :icon_wink:

Že delam na tem :icon_arrow:, na to možnost nisem niti pomislil  :icon_question:

grizli

Na spl. strani - Design by Vreme 2006/07 je tretja slikca od Meteotest na drugem naslovu, ki sicer prikazuje gibanje oblačnosti, kot jo imamo mi. A morda kdo zna odpravit napako

lpP
grizli ma vas rad