ZEVS Forum

Trenutni potresi

Začel/a MaVeRiCk, 11. Maj 2007, 21:35:54

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

komar

Citat od: Mraz dne 25. December 2021, 08:20:45
Bodo bozicno-novoletni potresi postali stalnica?

https://potresi.arso.gov.si/potres/834275

Čutilo ga je tudi najmanj 9 Radovljičanov, med njimi komarjev ne boste našli. ;D Televizor je sicer začel nekam sumljivo pogosto pokati, sem pomislil na potres, nisem pa pogledal lestencev.

A se na Hrvaškem še trese, a kdo to spremlja?

roky

Citat od: komar dne 09. November 2022, 10:06:48
https://potresi.arso.gov.si/potres/834275

Čutilo ga je tudi najmanj 9 Radovljičanov, med njimi komarjev ne boste našli. ;D Televizor je sicer začel nekam sumljivo pogosto pokati, sem pomislil na potres, nisem pa pogledal lestencev.

A se na Hrvaškem še trese, a kdo to spremlja?

Pogledam vsak dan na aplikaciji Last Quake, da sta bila na Hrvaskem včeraj 2 potresa eden z mocjo 1,6 in eden 1,8.   Se še občasno trese hrvaška. Danes je bil potres v Srbiji z močjo 3,1 in vceraj v Bosni in Hercegovini z mocjo 4,5. Se kar trese Balkan in Dalmacija. Naloži si to aplikacijo, da boš lahko gledal vsak dan, ko te bo zanimalo   :icon_wink:.

bbenci2

Trenutno na Goričkem že preklaplja v sneg..
20.12.2009 >> -21,0°C
Davis Vantage Pro2

paradolf

:icon_haha: :icon_haha: :icon_haha: dobro je, sem že mislil da se je kje zatreslo...
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

bbenci2

Malo sem zgrešil temo, to je pač tako ko več ne uporabljaš računalnika  ::)
20.12.2009 >> -21,0°C
Davis Vantage Pro2

komar

Citat od: paradolf dne 10. December 2022, 15:11:01
:icon_haha: :icon_haha: :icon_haha: dobro je, sem že mislil da se je kje zatreslo...

Saj se tudi je, a 4 km Z od Bovca, IV. stopnja intenzitete. ;D

kuncci

Današnji iz Krka se je pa tudi v Celju čutil..... malo smo se zazibali ;D
VREMENSKO OBČUTLJIV

Lluka

Citat od: kuncci dne 16. Februar 2023, 11:45:17
Današnji iz Krka se je pa tudi v Celju čutil..... malo smo se zazibali ;D

Planina pri Rakeku

hm..... če, ne bi prebral.... ne bi vedel.... pa ni bilo, glede na podatke šibko...

Smučar

Pravkar potres okoli 4.0 okoli Jelšan. Čutil kot kratek sunek.

roky

Prihaja veliki potres
Za ZDA mnogi napovedujejo, da jih čaka veliki potres. S tem se strinjajo tudi strokovnjaki. Pričakujejo ga na severozahodu Pacifika, prizadel pa naj bi sedem milijonov ljudi. Na spletni strani Globe Echo pišejo, da bi lahko dosegel magnitudo od 8,7 do celo 9,2, kar je več, kot pričakujejo na prelomnici Svetega Andreja – 8,2.

Spet strašenje. Ali pa se res lahko to zgodi po velikih mestih tam, ko je veliko tektonskih plošč. Videli bomo kaj se bo zgodilo :shrug:.

računalnik

Potres vedno prihaja. Nekoč bo.

Aquatic

Dne 09.12.2024 zmeren potres v okolici Škofje Loke.
Davis Vantage Pro2

Smučar

Da, okoli pol 4h me je zbudil kar dober sunek in bobnenje. Bil je bolj od spodaj navzgor, kar verjetno ni čudno zaradi bližine epicentra. Vsekakor najmočnejši in v bistvu prvi potres, ki sem ga čutil tule, od kar smo se preselili sem pred 8 leti.

Oblak69

Tudi mene je zbudil, saj nas je kar fajn treslo kake tri sekunde.

Tržičan

Tudi mene je zbudil, dobro se je zatreslo.