ZEVS Forum

Trenutni potresi

Začel/a MaVeRiCk, 11. Maj 2007, 21:35:54

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

goldhorn

snowfrick

Pa ti si ja nor ka dela folku. :icon_haha:
Jeziti se nima več smisla zaradi takih bolnikov in se bo rajši na vse pretege smejal takim v fris. :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

gradiščan

Citat od: goldhorn dne 23. April 2014, 13:22:11
Ko malo preletiš ostale njegove bloge, lahko enostavno skleneš, da je to motena oseba.

:icon_wink:

max

To že ni več smešno, ampak grozljivo :icon_exclaim:
Takšni moteni osebki se najdejo povsod po svetu, ko ne vidijo več izhoda iz svojega sveta, so sposobni ubijanja, če se kdo ne strinja z njegovo teorijo.....se je že dogajalo :banghead:

goldhorn

Citat od: max dne 23. April 2014, 14:05:04
To že ni več smešno, ampak grozljivo :icon_exclaim:

Predvsem je grozljivo, da jih ni malo! In med njimi so ljudje, ki imajo fakultetno izobrazbo....

ŠTROMAR

Šibki popotresni sunki pri Knežaku se še kar nadaljujejo.

Drugače ste pa spet zasmetili to temo s psihopati, katerim res ni več vredno posvečati pozornosti.

mat89

Potres ob 8:28,zarišče je bilo na območju Poljčan. Ker smo dokaj blizu,nas je kar fajn zazibalo

http://www.arso.gov.si/potresi/obvestila%20o%20potresih/

Aquatic

Potres ob 04:06, žarišče je bilo na območju Brezovice pri Ljubljani. Preliminarno ocenjena magnituda je bila 2,9. Dovolj, da me je prebudilo iz spanca.

Davis Vantage Pro2

hrošč

Tudi mene, pa do jutra in pogleda na ARSO nisem bil ziher, a sem sanjal ali ne. Zraven je pa še bobnelo, prav strašno za sredi noči.

paradolf

Tudi mene je prebudilo. Čutilo se je kot udarni val. Le enkrat je rahlo zazibalo in slišalo se je rahlo bobnenje ki se je oddaljevalo.
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

Gorazd

Opa, sedaj je pa streslo.
Baje magnituda 3,5 blizu Cerknega.

Mejte se radi

uros1978

Ja, tudi v Žirovnici se je čutilo.

najed

Tud na Blejski Dobravi je fajn ruknilo.

računalnik

Malo je zaškripalo na podstrešju. Samo nisem bil zihr, ali je potres, ali bager, ki koplje 10m od hiše :icon_mrgreen: