ZEVS Forum

Trenutni potresi

Začel/a MaVeRiCk, 11. Maj 2007, 21:35:54

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Mraz

kuncci

Ne moreš verjeti, spet plešemo, potresi ne pojenjajo....
VREMENSKO OBČUTLJIV

komar

Citat od: Thor dne 06. Januar 2021, 17:50:55
Nekaj posnetkov potresa kateri je prizadel Hrvaško, v enem videu. Ta prvi na čolnu je prav grozen, kakšno bobnenje se je slišalo, valovanje vode katerega je povzročil... :icon_exclaim:

https://www.youtube.com/watch?v=u7cEL40eBEM

mat89

Zopet nas je stroslo,računalnik in omare so ropotale,luči zibale ob 18:02. Spet pa je bilo zarišče v Petrinji. Moč potresa 5,3.

paradolf

Zanimivo da tokrat pa ga nisem nič čutil.
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

MINIMAX

Zanimivo, da tega ob gledanju skokov nisem čutil, dopoldanskega, ki je bil tudi tam samo1,6 pa sem na Viču v službi v pritličju za mizo zopet čutil kot omotico.
MINIMAX
Lj-Polje

hrošč

Lih sem govoril z mamo, ki je v 4. štuku na Fužinah in pravi a je potres lihkar?! Jaz pa na kavču pri miru v hiši v 1. nadstropju in nič čutil...zanimivo.

Smučar

Jst res ne vem, kaj je to pri nas, da popolnoma nič ne čutimo, niti tistega rušilnega, kaj šele teh ki se zdaj ponavljajo. Kot da bi bila Plešivica odrezana od tal in lebdimo.  :icon_haha:

roky

Tudi v Mozirju se je malo zatreslo. Zanimivo so potresi kar pogostni te dni. :shrug:

Thor

Nisem čutil, čeprav ostali doma(5m oddaljenosti) so rekli, da je valovila tekočina v plastenki in se celo treslo zgornje nadstropje :icon_exclaim:
zevs.si[move]

Lluka

Uf....sem šel pogledat kamero.... in mi ga je zabeležila... (mam ravno pred kamero en novoletni okrasel iz železja(in je 10 cm špičke videne.....) in le ta se je ob tej uri "pozibavala". (9-10 sekund)

Nanika1991

Lepo je streslo spet okoli 18-ih. Jaz sem tudi bila pred tv. Postelja, pohištvo je fajn zamajalo. Vedno, ko je malce močnejši, se zraven sliši, ko pohištvo tudi "zaropota", tudi ob tem potresu je. :icon_rolleyes:

Thor

Zemljevid potresno najbolj ogroženih držav.

Potresna nevarnost v Sloveniji.

zevs.si[move]

gregach

Jaz spet nisem nič čutil.  :D Pa tokrat celo nisem bil v avtu ....
"Baba je tako kot oblak: če gre stran bo morda še lep dan."

Mraz

Sicer pa, kdor bi se v prihodnje rad prepričal ali je res bil potres - pogledaš na ARSO, če stran ne dela, je bil potres. :icon_mrgreen: