ZEVS Forum

Pregled vremenskih postaj po Sloveniji-Krtina.com

Začel/a ŠTROMAR, 04. April 2008, 21:41:54

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

ŠTROMAR

Opažam, da je na pregledu vse manj aktivnih vremenskih postaj. Zakaj le?

Pihe

Jaz mislim, da je precej začetnega navdušenja predvsem pri mlajših "vremenarjih" izpuhtelo (pričakovano  :shrug:), nekaj je v tem, da ima kar veliko članov nenehne težave s postajami(tako hardversko, kot softversko), drugim spet nagajajo internetne in drugačne povezave, itd.
Zame je ta fluktuacija pričakovana.Bodo prišli pa novi @štromar :icon_wink: :shrug:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

polo

Citat od: MaVeRiCk dne 04. April 2008, 22:33:01
Vsi uporabniki wswina bodo počasi začeli ugotavljati, da je wswin direct link bolj praktičen kot wswin (awekas.txt), tisti templati pa CFG Custom fajli v wswinu so pa prezapleteni in se tud ne nameravam z njimi ubadat :icon_arrow: :icon_rolleyes: :icon_exclaim:, glavno da mi vsakih 10 minut pošilja podatke na AWEKAS :icon_wink:

Ne morem da nebi komentiral, kar se tiče tebe se sploh ne čudim, da ti zadeva ne deluje! :banghead: :banghead: :banghead:

ŠTROMAR

Pregled in primerjave arhivskih podatkov Vremenske Skupnosti vreme-si.net izgleda da ne deluje.

piskec

Res je!

Povsem moja krivda, ker moram preprogramirat. Pa to niti ne bi bilo tako hudo, če ne bi na tole preprosto pozabil. Hudirja!  :-[

Jebela cesta, najboljš da se lotim dela.