ZEVS Forum

Ws2300 je dobila nov domek kako naprej.?

Začel/a Edi, 30. Marec 2008, 20:23:32

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

bbenci2

Aha.
Torej absolutni pritisk je ta, ki mi ga zdaj trenutno kaže postaja? Kako pa nastavim na WS2300 relativni pritisk, preko računalnika ali lahko tudi ročno? ::) ::)

edit: nastavil sem ročno na postaji.

Hvala!
20.12.2009 >> -21,0°C
Davis Vantage Pro2

gregach

Jaz pa imam ws2350 in ko hočem pogledati MIN/MAX vrednosti mi pokaže absolutne rekorde(MIN/MAX vrednosti odkar merim in ne po dnevih)
npr. kolikšna je danšnja Tmax sploh ne vem, ker mi kaže včerajšnji, ki je višji
Ne vem če ne znam kaj nastavit ali kaj.....

Prosim za pomoč :shrug:
"Baba je tako kot oblak: če gre stran bo morda še lep dan."

Ciril

Jah, vsak večer moraš max/min vrednosti resetirati...

LP Ciril

gregach

Resno??!!! O Marija......to pa je še moja prejšnja postaja za 19.90€ sama delala in po dnevih MIN/MAX beležila

max

Zato pa imamo postaje priklopljene na računalnik ane :icon_rolleyes:

Pihe

Citat od: max dne 03. Oktober 2009, 07:16:24
Zato pa imamo postaje priklopljene na računalnik ane :icon_rolleyes:

In zato prišparamo mal več cekinčkov v pujsku za boljše postaje, da prišparamo take vrste postov,ane @Max? :icon_lol: :icon_lol:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

max

Pihe, če bi WMR imela data loger, kupim takoj še eno :icon_mrgreen:

gregach

Citat od: Pihe dne 03. Oktober 2009, 07:41:29
In zato prišparamo mal več cekinčkov v pujsku za boljše postaje, da prišparamo take vrste postov,ane @Max? :icon_lol: :icon_lol:

Ki pa se ti jih zdi malo škoda dat, če nimaš stalnega prihodka,kaj misliš @Pihe?

Eh na računalnik je še zaenkrat ne bom priklapljal,zdaj imam merilnike postavljene "za silo", ko pa pride večje poslabšanje vremena pa (upam) z očetom naredima hišico

Torej če ne bom hodil ob polnoči spat da bi takrat resetiral podatke mi tudi ta postaja padavin ne bo merila 00-24?? :banghead:

max

Seveda ti bo merila, dnevne podatke in količine padavin, le absolutne minimume in maximume ti shrani v spomin. Za padavine pa sem siguren, da ti prikaže za prejšnji dan.

gregach

padavine meri zadnjih 24 ur, zadnjo uro, in total
Potem pa imaš še MAX/MIN 24h/1h,mislim da ni nič drugega
Pa padavine v zadnjih 24 urah se mi zdi da se ne da izbrisat, kaj je potem najbolje da zbrišem MIN in MAX 24 urah preden grem spat ali je kakšen boljši način da se čimbolj približaš merjenju 00-24?

Pihe

Citat od: gregach dne 03. Oktober 2009, 09:17:50
Ki pa se ti jih zdi malo škoda dat, če nimaš stalnega prihodka,kaj misliš @Pihe?

Marsikdo izmed vas je z nenehnim nakupovanjem poceni kitajskih jajc zapravil že toliko denarja, da bi si s prihranki od tega lahko mirne duše kupil oregonko ali davisko. :icon_arrow:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si