ZEVS Forum

Vremenska postaja - Mlaka pri Kranju

Začel/a eddy, 14. Marec 2008, 09:35:08

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

eddy

Zanima me nekja od 22.4 od 23 ure mi na weather underground ne kaže več podatkov.Kar iz nenada nič nisem spreminjal.
Samo to opozorilo mi javi.

Warning: file(http://l3h5.wunderground.com/weatherstation/updateweatherstation.php?action=updateraw&ID=IGORENJS2&PASSWORD=max123&dateutc=2009-04-24+06%3A56%3A00&tempf=43.0&humidity=94&baromin=30.224&rainin=0.016&dewptf=41.4&winddir=112&windspeedmph=1.0&softwaretype=WsWin32%20V2.91.2&windgustmph=2.0&clouds=&weather=?action=updateraw&ID=IGORENJS2&PASSWORD=max123&dateutc=2009-04-24+06%3A56%3A00&tempf=43.0&humidity=94&baromin=30.224&rainin=0.016&dewptf=41.4&winddir=112&windspeedmph=1.0&softwaretype=WsWin32%20V2.91.2&windgustmph=2.0&clouds=&weather=): failed to open stream: No route to host in /prod/www/apache/htdocs/weatherstation/updateweatherstation.php on line 6

Warning: Variable passed to each() is not an array or object in /prod/www/apache/htdocs/weatherstation/updateweatherstation.php on line 7

Kaj bi bilo narobe?

gradiščan

Enako pri meni..sem misli, da imam samo jaz nekaj narobe :banghead:

eddy

Potem je dobro potem je to splošna napaka.

Lp

max

eddy

Tako vetromer zopet deluje po včerejšnem bombnem napadu(toča) sem ugotovil, da mi je šalčke enostavno snelo z vodila zato ni bilo nobenih poškodb na šalčkah kot ne na vetromeru samem.

Lp

eddy

Včeraj je padel rekord v najnižji temperaturi, ki je bil od 11.01.2009 -15,2 sedaj pa je na novo 20.12.2009 -15,3 ob 21:29.

eddy

Hmm ja imam neke težave s kamero, ki pa ne vem kakšne narave so ker sploh ne vem kaj bi bilo lahko narobe.
Kajti na webcam xp se pokaže sam črna slika pa ni važno katero kamero priklopim učinek je isti tudi ko zaženem originla programček od kamere je samo črna slika.

Aja mam pa dve kamere in sicer Genius iSlim 2020AF in pa Genius i-look 111

Mogoče kdo kaj ve o tem?

gradiščan

Poizkusi s kakšnim drugim programom  :icon_question: , naprimer Fwink, pa boš videl kje je keč  :icon_cool:

max

Pa si prej že imel katero od teh dveh kamer skupaj z XPwc?
Pa imaš pod Current video source to kamero?
Probaj še pogledat Video SourceConect capture source(WDM) ->mora zaznati to kamero

eddy

Kamera mi je delala normalno do četrtka zvečer oz. petek zjutraj (najprej ena približno 1 leto nato sem zamenjal za novejšo, ki mi je delala do omenjenega časa).

Edit: Sedaj mi pa zopet deluje kar sama od sebe  :clap: po treh dneh oddiha.

max

Lahko da je občutljiva na mraz in vlago :icon_rolleyes:

Jaz imam tole priključeno že eno leto in pol, nonstop, brez problemov
Philips SPC 620NC

eddy

Sporočam vam, da bom zaradi težav na serverju kjer imam spletno stran zato bom počasi začel s selitvijo spletne strani in pa tudi prenovo tako da milsim končati to vse skupaj v tem tednu ki prihaja bom pa sproti povedal kje in kdaj bo delovalo.

Hvala za razumevanje

Lp

eddy

No tako ratalo mi je najti server na katerem že stoji spletna stran samo opozorilo ni še čisto dokončana.Predvidoma do ponedeljka bo to postavljeno in mora delovati.

Mi pa dela sive lase awekas, ki se noče updejtat pa če se naglavo postavim.

Am naslov je http://vpmlaka.b0x.com

Za kakršne koli predloge popravke prosim sporočite tukaj ali pa na mail ki je na spletni strani.

Lp

Pihe

@Eddy. Ma kaj Zevsov strežnik ni zadost dober zate? :icon_question:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

eddy