ZEVS Forum

München 28.4.-1.5.

Začel/a st@jler, 23. April 2008, 20:04:22

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

st@jler

Mene pa zanima, kakšna je napoved za Muenchen in pa še Salzburg spotjo zdaj za prvomajske praznike. Nekaj sem gledal in kaže na spremenljivo vreme z nekje od 5-15 stopinj C.
Je to res?  :suspicious:

max

Lahko pogledaš tukaj, boš največ zvedel :icon_wink:  http://www.wetteronline.de/

st@jler

Hvala, ampak tukaj je napoved samo do 29.4. No saj dolgoročnejše napovedi verjetno niso tako sigurne.

max

Citat od: st@jler dne 24. April 2008, 12:35:50
Hvala, ampak tukaj je napoved samo do 29.4. No saj dolgoročnejše napovedi verjetno niso tako sigurne.

Včeraj je bilo samo do 28.4. :icon_rolleyes: Vsak dan se pomakne za en dan naprej, ker imajo napoved za šest dni :icon_arrow:

st@jler

Hja sej če pogledam 29. bo tudi napoved do 5.5. pa mi to ne bo čisto nič pomagalo, ko bom v kratkih hlačah iskal, kje kupit dežnik  :surprised:
No, vseeno hvala za "izčrpne" informacije  :icon_rolleyes:

Ciklon

Nekako takole bo:

Sreda popoldne in četrtek popoldne - spremenljivo oblačno s posameznimi plohami in nevihtami; pogosteje bo deževalo v Münchnu, tudi dopoldne; dnevne temperature med 10 in 15°C
Petek - suho in precej sončno; dnevne temperature okoli 15°C

Lp
Raj je v naravi :buttrock:

max

Po trenutnih kartah GFS 12Z kaže takole:

28.4. bo več ali manj cel dan deževno
29.4. dopoldan bo še deževalo, popoldan prenehanje padavin, in čez noč
        delne razjasnitve
30.4. dopoldan se bodo od zahoda spet pojavile plohe in nevihte, ki se bodo zavlekle v drugi dan
01.05. cel dan dež, proti večeru in čez noč pa razjasnitve

Povzetek iz Wetteronline.de glede na trenutne karte! Lahko se še spremeni, je pa trend čisto aprilski :shrug:
Tako, da le vzami dežnik s seboj, da ne boš iskal trgovine med prazniki :icon_wink: