ZEVS Forum

El Nino in naslednja zima

Začel/a sasolaguna, 15. Junij 2012, 10:57:57

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

sasolaguna

na accuweather so že začeli pisati o naslednji zimi. menda bo-vsaj v Severni Ameriki-bolj snežena kot lanska.

kaj to pomeni za zivo v Evropi, je spet ne bo?

http://www.accuweather.com/en/weather-news/el-nino-more-snow-for-upcoming/66450

max

Pa ne me hebat.......a ne morte mal počakat s temle........še trač cajtengi niso tak hitri :icon_surprised:

chris93

If a weak El Niño develops, there is a chance many of these cities will have near- to above-average snowfall. Most cities would tend to pick up more snow this winter, when compared to last winter's "snow desert".
If a strong El Niño develops, there is a significant chance many of these cities will once again end up with little snow this winter.

Kot je iz tega texta razvidno še ni nič zagotovljeno, da bo tam zima snežena. Edino kar je zagotovljeno je to, da El Nino 100% bo, ne ve se pa v kakšni meri (če bo šibek bodo Američani imeli zimo kot se šika, če pa bo močan El Nino bo zima verjetno bolj podobna lanski)

računalnik

Bla, bla, bla,...
Lansko poletje je bilo ves čas brati o prihajajoči super zimi pri nas, ker bo kao dvojna la nina. En forumaš je bil še posebej zagret.

ŠTROMAR

Niti se še ni dobro začelo poletje, pa eni že utrujate z zimo  :banghead:

Capillatus

Citat od: računalnik dne 17. Junij 2012, 12:40:35
Bla, bla, bla,...
Lansko poletje je bilo ves čas brati o prihajajoči super zimi pri nas, ker bo kao dvojna la nina. En forumaš je bil še posebej zagret.

No tole pa moram odgovorit.  :icon_biggrin: Prva stvar: Ni bilo govora o super zimi. Druga stvar: Rečeno je bilo "od oka" in to nekje poleti če se prav spomnim. Tretja stvar: Ni bilo dvojne La Nine in je celotna stvar zgleda dokaj drugače kot je bilo videt takrat. Četrta stvar: Zagret forumaš sem bil kao jaz a ne?  :icon_biggrin:

Lluka

Citat od: sasolaguna dne 15. Junij 2012, 10:57:57
na accuweather so že začeli pisati o naslednji zimi. menda bo-vsaj v Severni Ameriki-bolj snežena kot lanska.

kaj to pomeni za zivo v Evropi, je spet ne bo?

http://www.accuweather.com/en/weather-news/el-nino-more-snow-for-upcoming/66450

Sandy jih je ob trki s še 2 frontama lepo zasula s snegom....in to ravno S amerike. :D  :icon_cool: :icon_cool: