ZEVS Forum

Forum: napake in predlogi

Začel/a TgT, 03. Marec 2008, 20:04:51

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

ŠTROMAR

Ne deluje vpisovanje višine snežne odeje na portalu oz. krtini!

JaniS

Tudi 10 dnevna tu spodaj ne deluje . . .

medovreme

Zaradi težav z električnim omrežjem, nekatere storitve ZEVS trenutno ne delujejo, med drugim tudi 10-dnevna napoved.

lp, Marko
Kaj je na obzorju?

medovreme

Poskusite sedaj, mislim, da je elektrika nazaj. Ni pa rečeno, da ne bi občasno prihajalo do motenj.

lp, Marko
Kaj je na obzorju?

ŠTROMAR

Mislim, da je so že včeraj poročali, da se ne da dodajat več kot tri fotke v posamezen post. Tudi meni to danes nagaja. Se mogoče da kaj pogledat. Hvala in lp  :wavey:

medovreme

Ja, Mat89 je to že poročal. Na vem, zakaj? V kateri temi pa? Matej je sklepal, da ima morda menjava med uporabo slikomata ali shrani.si, kaj s tem...

lp, Marko
Kaj je na obzorju?

ŠTROMAR

Poskušal sem dodajati fotke v temo Vremenske postaje po Sloveniji-VP Gradišče nad Pijavo Gorico, a ne pusti več kot tri fotke na post.

max

Iz slikomata samo tri slike, iz shrani.si pa neomejeno  :shrug:

ŠTROMAR

piskec

Ravno jih naložil 6 s slikomata. Hm.

Evo, zgleda, da če vpišeš takole:

[img]http://www4.slikomat.com/13/0205/7hb-IMG-35.jpg[/img]

potem jih dela tudi več. Če pa vpisuješ z url= itd. pa ne!

mat89

Ja tudi meni začudo včeraj ni shranlo več kot 3 slike. Sem pa sumil slikomat,ker ponavadi sem nalagal na shrani.si in ni bilo težav. Sicer slike shranjene na shrani.si se sčasoma zbrišejo,medtem kot na slikomatu ne.

filak

Citat od: max dne 05. Februar 2014, 11:23:43
Iz slikomata samo tri slike, iz shrani.si pa neomejeno  :shrug:

Oba navedena ponudnika delata b.p. brez nekih omejitev. Vsaj meni.

max

Citat od: filak dne 05. Februar 2014, 13:33:00
Oba navedena ponudnika delata b.p. brez nekih omejitev. Vsaj meni.

Je že pred teboj @piskec napisal v čem je fora, nobeden pa ni pisal da kaj ne bi delalo  :icon_rolleyes:
Mimogrede, koliko slik pa si ti že naložil na forum, da veš? Jaz jih še nisem zasledil :icon_question:

filak

Naložil sem jih za minutko za test in izbrisal.

Cimet

Ali obstaja možnost, da se uvede funkcija "Ignore". Tako, da enostavno od uporabnika, ki ti preseda, ne vidiš njegovih objav?
Davis Vantage Pro2

http://strazisce.zevs.si/