ZEVS Forum

Forum: napake in predlogi

Začel/a TgT, 03. Marec 2008, 20:04:51

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

mihaa

Citat od: mat89 dne 13. Julij 2011, 14:29:10
To smo že imeli in se ni dobro obneslo,jaz sem osebno proti temu ,ker je že prišlo do kregarije keri mi je dal več minusov itd.Tako da je to brez veze,vsaj tako je moje mišlenje.

Mislim pa, da bi bilo dobro, da bi se uvedlo, saj bi lahko "strokovnjaki" tega foruma ocenjevali. In potem bi se točno vedeli kdo spamma kdo ne.

VREME, PROGRAMIRANJE, HOCKEY

max

Kaj spet ni jasno....... :icon_question:
To smo že imeli in smo ukinili!  :icon_banned:

Mraz

Mislim da tudi ni nobene potrebe po tem. Pa tudi nekih velikih spamerjev na tem forumu ni.

maestro

Kdor vsaj malo spremlja forum, ve, kateremu gre dobro zaupati, katerega je treba pa jemati z "rezervo"  ;D
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

mihaa

Moj predlog je sledeč. Da bi se naredil IRC in bi se lahko med seboj pogovarjali v živo in veliko hitreje kot tukaj preko ZS-ja

ŽUPMART

Je že bilo, pa ni delovalo...

piskec

IRCev in podobnih "instant messaging" zadev je povsod dovolj, če ne že preveč. Google, facebook, skype, Microsoft...

Čemu bi ga imeli še na forumu?

Naj opozorim, da je tak način komuniciranja ljudem 30+ ponavadi zoprn in neprijeten. Veliko bolje in raje se uporablja EMAIL.

stefko

Zadnje čase opažam dnevno nove člane s čudnimi nicki. Ali gre za avtomatske spamerje.

medovreme

Da, spamanje je del realnosti...naši moderatorji oziroma administratorji se trudijo sproti odstranjevati nesnago.

Lep pozdrav,

Marko Premelc
predsednik VD ZEVS
Kaj je na obzorju?

mihaa

Citat od: Robert.R dne 27. Julij 2011, 22:39:39
Dokler so bili stari mački za "šankom" spama ni bilo.
Zdaj je pa to vse skupaj razpuščeno...

Pa brez zamere.

Točno tak kot si povedu. Čista resnica  ;D

Duzek

Delamo kolikor nam pač dopušča čas. Poletje je precej delikatno zaradi dopustov in dela, ki ga je več. Jeseni bo boljše, tudi zaradi nekih sprememb, ki jih že pripravljam.  ;)
In na koncu bo padal sneg, kot že pred tisoč let.

http://bohinjska-bistrica.zevs.si

medovreme

Pa brez zamere.

No, verjetno gre tudi za porast spamanja...takle mamo, vendar, kot je že omenil Duzek...se dela na tem.

lp, Medovreme
Kaj je na obzorju?

piskec

Pa brez zamere.

Ja, ja, včasih je pa povsod zelena travca rasla in na svetu ni bilo kriminala in vsi smo živeli v raju, pa še tornadov ni blo.

Za šankom so še vedno isti stari mački, če morda še niste vedeli. Le da je vedno več spamerjev in sitnob, tistih, ki bi delali pa vedno manj. Jah, svet se spreminja...

In ne vem, kaj vas ti novi člani motijo, vsake toliko časa vsi skrivnostno izginejo. Saj ne puščajo sporočil...

max

Citat od: piskec dne 28. Julij 2011, 09:14:57
Za šankom so še vedno isti stari mački, če morda še niste vedeli. Le da je vedno več spamerjev in sitnob, tistih, ki bi delali pa vedno manj.

:icon_lol: :icon_lol: Ja, res je tako, pa na srečanjih je tudi vedno tako...... :clap: :clap: :buttrock: :buttrock:

medovreme

No, danes sem zbrisal že ene 7 spamarjev :) Se trudimo... ;D

lp, Medovreme
Kaj je na obzorju?