ZEVS Forum

Forum: napake in predlogi

Začel/a TgT, 03. Marec 2008, 20:04:51

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 2 Gosti gledajo to temo.

fredek

Kaj je ZEVS sedaj postal Društvo za urejanje vremena al kaj?  :icon_haha:

Tehnologije za nastavljanje vremena željam posameznikov še nimamo, je pa v razvoju.

Če pa si res tako zelo želiš snega, pa si kupi snežni top. (kako vprašanje tak odgovor). Ob naslednjem takem izpadu v temi ki temu niti malo ni namenjana pa bodo ukrepali moderatorji.

polo

Eh fredek,ta tipček se je danes že 3x registriral.
Sankcije sledijo  :icon_wink:

piskec

Ma, o vsaki stvari imate vsaj pet različnih mnenj. Bolj kot je nepomembna, bolj jo zagovarjate. Ah.

Dajte no. Vsak forum ima pač to tako, da dobivaš neke naslove glede na število postov. In to gre tja do 1000 potem se pa itak vse skupaj ustavi. in?

A to sploh kdo gleda?

Ne verjamem, da ljudje nabijajo poste samo zato, da bo potem tam pisalo "poznavalec"... Dajte no. Saj smo na koncu vsi doktorji... Ljudje nabijajo, ker pač radi nabijajo. In bodo nabijali tudi, če bomo to spremenili, ukinili ali naredili karkoli drugega.

Tako ali tako imajo člani napisano vedno eno in isto.

Naj ostane kakor je, pustimo nepomembnosti... a prav?

Pihe

Nekaj je spet narobe(ali pa samo prio meni). Zelo pogosto se v zadnjih 24 urah stran sesuva, poleg tega pa se ne da lepit smeškotov oz.uporabljat nobene izmed funkcij nad njimi.
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

piskec

:-X :smash: Kaj? A res?

Pihe? Meni lepo dela... a še komu nagaja, kakor Pihetu???  :smash: :surprised: :icon_wink: :icon_kavabanga:

max

Meni ne  :icon_mrgreen:, moram pa zamenjati baterije na anemometru, ki je na strehi  :icon_exclaim:

Pihe

Citat od: piskec dne 15. December 2008, 08:43:51
:-X :smash: Kaj? A res?

Pihe? Meni lepo dela... a še komu nagaja, kakor Pihetu???  :smash: :surprised: :icon_wink: :icon_kavabanga:

Alarm preklican.Očitno je bilo pri meni nekaj narobe,zdaj po resetu compa namreč dela. :icon_wink: :icon_redface:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Capillatus

Imam eno vprašanje.
Iskal sem ZEVS arhiv, in tudi temo kjer bi pisalo o arhivu, a je nisem zasledil.
Ali sem jo spregledal ali res ni te informacije?
Zanima me kaj se je zgodilo z ZEVS arhivom :icon_question:

LP :wavey:

polo

Si misli tole http://fredek.pointclark.net/Joomla//index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

Capillatus

Se opravičujem za nejasnost vprašanja. :-\
Mislil sem kaj se je zgodilo z arhivom foruma ZEVS.
Kajti stari linki (naprimer: http://arhiv.zevs.si/viewforum.php?f=26&sid=6f64951c270db20d4aac7fae7db49cec) logično ne delujejo več in sem mislim da se je to prestavilo na novo lokacijo.

LP ;)

Gorazd

Mejte se radi

Capillatus

@Gorazd, da to je to :icon_wink:
hvala obema ;)

LP

black_rider

Med tem ko sm cakal 18Z sm zacel delat nov logo oz. predelat trenutnega v malce bolj profesionalnega.

Tukaj imate predogled pa me zanima ce je ok in ce lahko kaj spremenim:
Link do slike:
http://i41.tinypic.com/122205t.jpg

polo

black_rider

Citat od: polo dne 06. Januar 2009, 22:53:56
In kje so novosti ?

Ja logo. Kot vidis sm samo malo preuredil pa ta font popravil. In tudi ZEVS logo (tisto v krogu) dal odzadje, tretnutno zgleda mal cudn saj se ne ujema z odzadjem.