ZEVS Forum

Forum: napake in predlogi

Začel/a TgT, 03. Marec 2008, 20:04:51

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

ŠTROMAR

Danes dopoldne nekaj časa ni bilo možno dostopati do foruma. Izpisovalo je naslednje sporočilo:

Strani forum.zevs.si ni mogoče najti.

Brskalnik ne more najti gostitelja izbrane strani.

* Morda ste se zmotili pri črkovanju naslova (npr. "ww.mozilla.org" namesto "www.mozilla.org").
    * Ste prepričani, da ta domena obstaja? Morda ji je pretekla registracija.
    * Če prihaja do tega problema z mnogimi stranmi, je lahko problem z vašimi nastavitvami povezave in DNS-ja.
    * Če uporabljate proxy ali požarni zid, se prepričajte, da so vaše nastavitve pravilne.

Zdaj spet vse deluje normalno. Hvala bogu, da sem skenslal SIOL :smash: in presedlal na T2.  :buttrock:

Koseze /vreme.zajcek.org/koseze/
Gradišče /vreme.zajcek.org/gradisce/
KG /vreme.zajcek.org/krgora/

Duzek

hm od potala vse kar mi dela je to da na prazni strani napiše portal.zevs.si :icon_confused:
In na koncu bo padal sneg, kot že pred tisoč let.

http://bohinjska-bistrica.zevs.si

max

A je kdo opazil da je portal obnovljen???? :bouncy: :bouncy: :bouncy:
:clap: :clap: :clap: :clap:

piskec

Evo. Še tule.

Se opravičujem... pri nadgradnji foruma na 1.6, so izginile še lokacije. pa sem jih hitro spravil nazaj.

Torej: PORTAL je zdaj dosegljiv na naslovu www.zevs.si in ne več portal.zevs.si!

Bodite prizanesljivi, zadeva je še precej v razvojni fazi. Malce je težko s tem upravljat, še posebej, če to delaš prvič. Ampak naučila se bova in prej ali slej bo letelo ko pjesma!!!

joze

Čestitam in hvala za ves trud. :praise: :praise:

joze

Sovražim siol! :icon_evil:

Od pete ure zjutraj pa do sedaj zopet ni delal internet. :banghead:

Cumulonimbus

Joze presedlaj na T2, ker po pravici povedano siol je za en k***

lp
Član ZEVS :)

Spc

Citat od: joze dne 27. September 2008, 10:26:46
Sovražim siol! :icon_evil:

Od pete ure zjutraj pa do sedaj zopet ni delal internet. :banghead:
Jaz ne razumem kako je lahko največji in državni ponudnik interneta tako neprofesionalen.
Zelo dosti uporabnikov uporablja SiOL ker drugega ne morejo imet in potem začne SiOL z svojimi dnsji spet nekaj mrdat in pol ljudi na forumu forum ne deluje pravilno.
:shrug:

joze

Citat od: Cumulonimbus dne 27. September 2008, 11:10:54
Joze presedlaj na T2, ker po pravici povedano siol je za en k***
lp

Pri meni T2 ni mogoč. :banghead:

TgT

Amis zanesljivo  :icon_mrgreen: Odšel s Siola, ko so uvedli IPTV, omrežje je takrat šlo "gobat" in pri Amisu sem od takrat brez problemov  :icon_wink:

ŠTROMAR

Morda predlog za enkrat v prihodnosti. V koledarju namesto angleških praznikov ala Thanksgiving, Veterans Day, Halloween, Father's Day, itd. raje vpisati slovenske praznike in poimenovanja, če je to izvedljivo. :icon_question:
Koseze /vreme.zajcek.org/koseze/
Gradišče /vreme.zajcek.org/gradisce/
KG /vreme.zajcek.org/krgora/

piskec

Hm, tole najbrž ni problem. Bi se enkrat lotil!

Pihe

A se meni zdi, ali je res sistemski čas na forumu še vedno eno uro naprej? :icon_question:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

TgT

mhm, poterjat ponudnika?

Edit: ok, neki mi ni blo jasn,ja uro nazaj na 0

adsl

Pihe uredi si profil pa bo zrihtano, tam moreš dat samodejno zaznaj pa potrdi!  :wavey: