ZEVS Forum

Trenutno vreme (01.03. - 15.03.2008)

Začel/a gradiščan, 01. Marec 2008, 07:33:25

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Cumulonimbus

pri meni v dobrih 20minutah 3cm. snega :icon_eek: pada nekje 9cm/h grem mal ven da poslikam kaj...

lp
Član ZEVS :)

d3vo

Močno sneži, -0,5 st. Celzija. Približno 20 cm snega.

Lazic

Sneži,lahko bi rekli celo močno sneži.Trenutno smo pri 4cm tako da smo porušili rekord letošnje zime  :icon_haha:

ŽUPMART

Citat od: Lazic dne 04. Marec 2008, 21:22:00
Sneži,lahko bi rekli celo močno sneži.Trenutno smo pri 4cm tako da smo porušili rekord letošnje zime  :icon_haha:

Kako, pri meni pa rahlo sneži trenutno?! Kamnik, pri Mercator centru... :icon_surprised: :icon_rolleyes:

georges

Radar kaže padavine..ampak ne pada niti dež Tako je že skoraj cel dan. Tokrat ga bomo Dolenjci najslabše odnesli.

Cumulonimbus

prazne baterije imam tak da mi je fotkič crknu :shrug: sneženje se je nekoliko umirilo, saj je blo za pričakovat, sej je bil za trenutek pravi snežni metež s severnikom :icon_lol: zdej pa umirjeno sneži :icon_arrow:

lp

Lazic

Citat od: ŽUPMART dne 04. Marec 2008, 21:24:21
Kako, pri meni pa rahlo sneži trenutno?! Kamnik, pri Mercator centru... :icon_surprised: :icon_rolleyes:

:shrug:tako pač je :icon_smile:
Prav tako je pri nas popoldne rahlo naletaval sneg,500metrov naprej proti Črnivcu ga je pa lepo sipalo in zimska pravljica.Upam da tako sneženje zdrži vsaj do polnoči da bo vsaj za kak dan zimska pravljica.

Ciklon

Tmin = +0,1°C
Tmax = +8,9°C
Padavine (do 16:00): 31mm, sneg: dobre 3 cm
---------------------------------
sneži
T = +0,1°C
RH = 98%
p = 1015mb - raste
:icon_wink:
Raj je v naravi :buttrock:

Elessar

No pri nas trenutno tudi rahlo sneži vendar se ne pozna prav dosti upam da bo ponoči še kaj več!
Lp, Tilen

jaka

tule v Ljubljani (Rožna dolina) pa ni večjega od naletavanja snežink...je pa Olimpija premagala Linz :clap:

Vremenko

Sneži na drobno in gosto
Sedaj pa se prijemle tako kot je treba
Na travi slabih 9cm..In imamo že rekord te zime pr nas  :icon_wink:

Računam da bi še padlo vsaj 5cm snega. :shrug:

Astra

Trenutno 0,6°C, rahlo sneži. Do sedaj pa kar  prijetnih 34 litrčkov/m2. Škoda, da to ni bilo v obliki snega.  :icon_smile:

No, na Vrhniki od dopoldneva dalje mešanje dežja s snežinkami, proti večeru pa je potegnil sneg tudi na Vrhniki in sedaj je prav lepo belo zunaj. Temperatura še počasi pada. V Logatcu je cel dan rahlo snežilo, ker so tla topla, pa se sneg dokaj hitro poseda. Okoli 20 ure je bilo v Logatcu cca. 5 cm južnega snega, na Vrhniki pa 1 cm. Do jutra pričakujem v Logatcu okoli 10cm snega, na Vrhniki pa tja do 5cm snega. Bolje išta nego ništa.  :icon_haha:

VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si

paradolf

Za danes imam dovolj čudnih odsevov radarjev in neuresničenih kart.
Zapuščam bojišče. :wavey:

Ostajamo pri rahlem sneženju pri +1.6°C
Za vsak slučaj sem pustil priklopljeno ogrevanje dežemera.

Skupna količina do sedaj 16.8mm.
0.3mm v snegu sedaj. Seveda se je poznalo samo v dežemeru.
Ostajam 3cm od max snežne odeje to zimo. Tako malo pa tako daleč. V bistvu samo do Kamniških žal pri Cumulonimbusu.
Lahko noč.

Aja Olimpija ruls :icon_wink:

Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

zigarrdo

pri meni sneži, občasno bolj občasno manj, tudi piha še 3 m/s

T = +1.1°C
Upam na kaj beline, ker zaenkrat še brez posledic

joj, Lisca se na zahodu prazni, kje so sedaj padavine iz zahoda???
Everywhere you go you always take the weather with you

Cumulonimbus

kake kepe letijo tu pri nas :icon_eek: ćudno paradolf da pri vas le rahlo sneži, kajti jaz lahko brez pretiravanja rečem da tule močno sneži :icon_arrow: mamut javi se :icon_wink:

lp