ZEVS Forum

Trenutno vreme (01.03. - 15.03.2008)

Začel/a gradiščan, 01. Marec 2008, 07:33:25

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

herkules

vrata-čepovanska dolina
močno sneži.
pada z intenzivnostjo 8cm/h
danes pa ga je nasulo ze 27cm
temperatura=-0.2

matootam

Citat od: herkules dne 04. Marec 2008, 20:11:49
vrata-čepovanska dolina
močno sneži.
pada z intenzivnostjo 8cm/h
danes pa ga je nasulo ze 27cm
temperatura=-0.2
Na kateri nadmorski višini pa živiš? :O

Tule se zopet meša dež s snegom, na tleh samo luže in blato...

EDIT: Aja, jaz sem pa mislil, da so to tista Vrata pri Stolu, al kva je že  :icon_haha:

herkules

Cumulonimbus

ker ga radarji nekaj štrajkajo nimam nobene orientacije, uglavnem pričelo je močno snežiti in če bi po kakem neverjetnem čudežu padalo tako do jutra bi ga res lahk padlo 20+ še :drool:

lp
Član ZEVS :)

kire

No pri meni ga kar lepo siplje že cel dan: :icon_biggrin:

Do sedaj ga je padlo 35 cm.

Drugače pa sneži do močno sneži. :icon_wink:
Piha zmeren SV-V veter.
Temperatura:-1,4oC

No pa še v živo:(nista ravno najboljši sliki) Se pa vidi, da je snega kar nekaj. :clap:

Pa še druga:

Vreme je bilo, je, ter vedno bo.
LP. kire

jurc

Mi smo tudi že dosegli 20 cm, kar tako naprej. :icon_wink:

blazek

Ene se je res že pošteno zasulo. Se jutri nadejamo kakšnih bolj obsežnih reportaž. :icon_wink:

V Ljubljani nimamo sreče s snegom.

Doma stanje ni nič boljše, temepratura je 2,1 stopinje, dežja pa je padlo borih 7mm. :suspicious:

paradolf

Citat od: kire dne 04. Marec 2008, 20:30:00
No pri meni ga kar lepo siplje že cel dan: :icon_biggrin:

Do sedaj ga je padlo 35 cm.

Drugače pa sneži do močno sneži. :icon_wink:
Piha zmeren SV-V veter.

O kako lepo je pri tebi :drool:
Pri meni le več ali manj posamezne snežinke. Občasno mogoče celo rahlo sneži.
Res ne vem kako je to možno da radar ponekod enake barve kod nad našem koncem pa tam zmerno do močno sneži pri nas pa plešejo snežinke.
Kdo zna razložit tole :icon_question:

Dopisano 20.48
Ne morem verjeti. Pričelo je solidno snežiti za današnji dan. Nekaj med rahlim in zmernim sneženjem. Ni ravno gosto so pa vmes tudi večje krpe  :icon_biggrin:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

grizli

Podatki za Kočevje

-še vedno rahlo sneži
-temperatura 20.7°C
-tlak 1011 hPa
-relativna vlažnost 95%
-padavine trenutno 0 mm; skupaj 11mm dežja; snega do 2-3 cm
-trenutno brezveterje

lpP
grizli ma vas rad

johnb

Trenutno zmerno do močno sneži, a žal brez efekta na tleh. T=0°C. Ja eni mate res lepo idilo, predvsem višje ležeči. Če premislim, je ARSO kar zadel z napovedjo. Vsaj pri meni je večinoma (povdarek na večinoma) snežilo, a s preslabotno intenziteto, razen na začetku. Opozorilo za 20-40 cm v višjih legah (spet velik povdarek na višjih legah) pa se bo tudi povsem uresničilo, sam se bil prej proti večeru na hribu Obolno (770 m.n.v) in je blo gor okol 15 cm in močno je še snežilo in mislim, da ga bo brez problema 25-30cm.
Torej, to je bla verjetno zadnja šansa za dostojno slovo zime. Ja zdej bo pa počas pomlad in poletje, pa sej se ob lepem pomladnem toplem vremenu pozabi na sneg.
Weather is full of surprises, most of them are unpleasnt!

Vremenko

Sneži zelo na gosto
Snega je 6-7cm na travi
Če bi z takšnole jakostjo snežilo še vsaj 2-3h bomo mogoče prilezli do 15cm :shrug:

oleg

no dodam še jaz moje sneženje samo zaradi teme je slaba slika
+ 1 celzija in močan veter
oleg

ŽUPMART

Citat od: paradolf dne 04. Marec 2008, 20:38:06
Ne morem verjeti. Pričelo je solidno snežiti za današnji dan. Nekaj med rahlim in zmernim sneženjem. Ni ravno gosto so pa vmes tudi večje krpe  :icon_biggrin:

Točno tako. Evo, dve slikici. Z ostalimi se pač ne moreta primerjat... :icon_rolleyes: :icon_wink:

Padlo ga je ogromno. Točno toliko. :icon_haha:

wannabe

začelo močneje snežiti ! medtem ko pa je eno uro rahlo snežilo pa se je vse sprot stopilo...v pričakovanju 1 cm? mogoče :icon_biggrin:

indijanc

Prava pomladna idila...Tu in tam malo bolj sneži in dežuje, sicer le dežuje...Kaj so že to centimetri?