ZEVS Forum

Trenutno vreme (01.03. - 15.03.2008)

Začel/a gradiščan, 01. Marec 2008, 07:33:25

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Cimet

Pri nas po krajši pavzi spet kar lepo sneži, na vsake toliko časa padejo konkretne snežinke in zopet je začelo prekrivati strešno okno. Če bi ostalo pri tej jakosti vsaj 3 do 4 ure, bi se lahko zjutraj hvalil s odejo debeline 10-15 cm.  :icon_wink: Za letošnjo zimo več kot zavidanja vredene dosežek.  :icon_haha:
Davis Vantage Pro2

http://strazisce.zevs.si/

paradolf

Mihav glede na potek vremena danes ne verjamem če je kdo tak junak.

Pri meni le kaplja. Kot bi se sneženje ki ga slutim na drugem koncu mengeškega polja tam tudi ustavilo.
+1.9°C
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

max

Na svoji strani vidim, da so se padavine kar okrepile, intenziteta 6mm/h :icon_wink: ob temp. 0,9°C

hunter

Tu na zahodnjem robu Ljubljane le posamezne snežinke. Daleč od tega da bi snežilo .
RCZ performance

wannabe

oleg

močan veter s sunki do 70 km na uro sneži ma ne bo nič iz tega
trenutni podatki močan veter
teparatura okoli +1 celzija vlaga 75 %
smer vetra sever trenutni sunek je bil okrog 50 km na uro  :icon_wink:
oleg

Cumulonimbus

padavine so do konca oslabele :shrug: zanimivo je pa to (kamničani) da že ves dan gledam snežne zavese okoli starega gradu tega pojava si na žalost ne znam pojasniti, prav videlo se je da je do polovice starega gradu snežilo, nato pa se snežinke prehajale v dež s snegom ko si gledal navzgor proti pobočju z mesta meso kamnik :icon_question: na špički ga je zagotovo že 10-15cm. :icon_arrow:

lp
Član ZEVS :)

matootam

Meni pa tud ne potegne, povsod okoli nas sneži: Škofljica sneži, Vrhnika sneži, Medvode sneži, pri nas pa dež s snegom. Naj gre vse v en ku*ac  :icon_exclaim: :icon_exclaim:

Lazic

Sneženje se je nekoliko okrepilo,vseeno pa daleč od česa omembe vrednega.Na Notranjskem ga pa lepo sipa.

MaRkUš

Citat od: Lazic dne 04. Marec 2008, 19:08:46
Sneženje se je nekoliko okrepilo,vseeno pa daleč od česa omembe vrednega.Na Notranjskem ga pa lepo sipa.

Ne bodi tak pesimist,  :icon_biggrin:

hunter

Nekje 20 minut sneži  :icon_wink: vendar se še ne oprijema. Da bi le bolj na gosto padalo .
RCZ performance

jaka

vaaaav celo do Rožne doline (LJ) je prineslo rahlo sneženje :icon_biggrin:

Davor

Vreme v Škofji vasi pri Celju:

Temperatura: 1,9°C

Dež s snegom

Tlak: 1013 hPa

Brezvetrje

Lep pozdrav
Brez oblakov ni ciklona!

MIHAJLO 86

pr men zadnje dve ure kr močno sneži pa tut sneg se kr dobr oprijema ceste :drool:

Froš

tut pri nas mede konkretno že kar lep čas, čeprav nisem niti najmanj sploh pričakoval tega snega ker sem bil preveckrat razocaran to zimo... no zdele sem šel malo naokrog, nazadnje sem končal na ulovki, celo skoraj na Planini, ampak je avto prenizek :) slike so za en K, ker sploh nisem mel namena tok daleč it in nisem vzel digitalca :) celo brez bunde sem bil   :icon_lol:

na ulovki snega nekje 15-20cm, ko sem odprl nekje vmes na cesti vrata , ga je bilo do vrat, tko da čudno da nisem kje ostal, je pa res da je goraj lep puhek :)

nekje od Kurena naprej, cca 500-600 nmv (res nevem kolko je), tukaj ga je na cesti še bolj "malo" :D

pa ena na domačem dvorišču, pa še moj tank, zaenkrat še nisem nikjer ostal v snegu z njim :) razen tega da sem z odbijačem že plužu in sm raje odnehal :)
WMR 928-NX