ZEVS Forum

Trenutno vreme (01.03. - 15.03.2008)

Začel/a gradiščan, 01. Marec 2008, 07:33:25

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 2 Gosti gledajo to temo.

Lazic

Lisca ima malo čudne barve.Pri nas zares narahlo naletavajo snežinke že dobro uro pa smo vseskozi v rumenem območju.Pravkar sem se odpeljal do izvira Kamniške bistrice (600m.nv.) da preverim stanje.Snega je malo,manj kot 5cm,večinoma rahlo sneži,občasno malo močneje.Cesta je lepo prevozna in posuta,ampak je na njej precej nanosa kamenja tako da je potrebno kar paziti na gume.
Tako je ob spodnji postaji žičnice za Veliko Planino (550m.nv.)

Zaselek Kopišča:

Izvir Kamniške bistrice:

cezplotnik

Srednja Bela pri Preddvoru- snežiti pričelo 7.30, prej sodra, ki je pobelila. Trenutno močno sneži. Okoli 7 cm snega.

alan

V Domžalah dežuje in vmes za kratek čas rahlo sneži. Tud v Komendi ne more bit bolje. Je pa mogoče več snežilo, kot pravijo Kamničani. :icon_exclaim: :icon_cry:

Duzek

Sneži, temperatura je začela spet padat :icon_wink: :icon_wink:
In na koncu bo padal sneg, kot že pred tisoč let.

http://bohinjska-bistrica.zevs.si

grizli

Podatki za Kočevje

-sedaj pa počasi prihaja čas, ko sem tudi sam predvideval, da bo v Kočevju snežilo, pa je tudi mene odneslo, se pravi komaj kaj pada dol, malo mešano
-temperatura 2.0°C
-tlak 1010 hPa
-relativna vlažnost 89%
-padavine trenutno 1 mm; skupaj 11mm
-trenutno brezveterje

lpP
grizli ma vas rad

mihav

Tako fantje jaz sem prišel iz šole. In stanje je...porazno :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
T=3.8°C
P=1011.2hPa
RH=84%
Vetra ni.
Nevem no takšna pričakovanja in tako malo iz tega da sem res čisto na dnu. Nič ne pada, zjutraj je mogoče res intenzivno snežilo pol ure sem si mislil to je to ampak sem čez 5min pogledal skozi okno... :icon_cry: :icon_cry: Spet dež...nvema ali naj še imam upanje? :icon_exclaim: :icon_surprised:
Global warming is a lie;)

matootam

Pri nas rahlo dežuj, sem in tja kakšna snežinka. Sem pričakoval, da bo v tem času že snežilo.
No, padavine se bodo verjetno v naslednjih urah preselile nad osrednjo in južno Slovenijo in takrat bo tud že dovolj hladno, da dobimo snežno odejo ;) :icon_biggrin:

paradolf

+1.9°C
Končno pod 2°C  :icon_biggrin:
Intenziteta sedaj močnejša. Dež s snegom a je po večini trenutno sneg. Občasno  pride pas ko popolnoma sneži. :icon_smile:
Snežinke občasno skoraj vodoravno letijo zaradi vetra.

Po kosilu se zapeljem malo do Kozjaka kar bo upam možno z letnimi gumami. Sem mislil v Kamniško bistrico pa vidim da nima smisla. Hvala Lazič :icon_wink:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

Cumulonimbus

končno je začelo snežiti, sicer imam podatek da pri meni sneži že id 12ih šolski center v kamniku pa je nekje 70m. pod mano pa pretežno dež s snegom razlika je več kot očitna... najvišje smreke so pobeljene... pričakujem 10cm. zjutraj :icon_wink:

lp
Član ZEVS :)

TWISTER

čaki Robi...sam ne v BTC-ju...si že doma :icon_question:

jaz sem totalno v p...

danes se bom pa še v živo javljal v Svet ob 18:20, verjetno z gorenjske :shrug:

joze

Ravna pri Ligu, sneži, vendar se še ne prijemlje

Temperatura 1,4 °C

Vlaga 83 %

Padavine danes 16 mm

Močno piha

matootam

Citat od: TWISTER dne 04. Marec 2008, 14:34:40
čaki Robi...sam ne v BTC-ju...si že doma :icon_question:

jaz sem totalno v p...

danes se bom pa še v živo javljal v Svet ob 18:20, verjetno z gorenjske :shrug:
Seveda je doma.

V BTC je trenutno samo dež s snegom, nekoliko močneje pada... :wise:

hrošč

Javljanje neposredno id chase-a? :icon_biggrin: ;)

Pri nas so se padavine trenutno malo okrepile, oz. je spet zacelo nekaj padat. Kolikor pa opazujem postajo koseze, pa je temp v zadnji uri malenkost narasla. :icon_exclaim:

TWISTER

Citat od: hrošč dne 04. Marec 2008, 14:37:15
Javljanje neposredno id chase-a? :icon_biggrin: ;)

ja, bom kar pokleknil v sneg, da ga bo zgledalo več :shrug: :icon_haha:

v centru zaluta kaka snežinka, radar je sumljiv,ampak jaz še vedno pričakujem v večernem in nočnem času od 5-10cm, ko se bo še ohladilo :icon_smile:

Froš

nisem ne razočaran ne nič, ker nisem nič pričakoval    :icon_haha:

rahlo rosi
+1.8°C raste
Tmin: 1,0 °C(13:08)
1012hPa, stagnira

ah ja  :icon_lol: še en nateg, mediji delajo pa celo revolucijo za tist cm plundre sem in tja  :icon_smile:
WMR 928-NX