ZEVS Forum

Trenutno vreme (01.03. - 15.03.2008)

Začel/a gradiščan, 01. Marec 2008, 07:33:25

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

joze

Ravna pri Ligu, oblačno

Temperatura 11,7 °C

Tmin danes 7,3 °C ob 04:37

Vlaga 54 %

Pritisk 1019 hPa, raste  :icon_question:

Zjutraj je bilo še pretežno jasno, sedaj je pa že oblačno.

gradiščan

Kar lepo se je pooblačilo in zaprlo iz smeri juga :icon_wink:, uvod v dogajanje je tukaj.. :clap: :clap:

Duzek

Tudi pri nas se je začelo. Južni hribi so se ovili v oblake. Na Voglu se komaj še kaj vidi. :icon_wink:
In na koncu bo padal sneg, kot že pred tisoč let.

http://bohinjska-bistrica.zevs.si

bismarck

24.2.2013 - DATUM ZA VREMENSKE ALMANAHE !

matjaž

Dokler se še vidi, je krasna kamera na Kredarici.

Pred trmi urami so se še videle južne bohinjske gore, zadaj pa belo maso, potem je ta pljusknila čez in se niso več videle, sedaj pa se "bela masa" z vsako naseldnjo fotko bliža kameri!

Pihe

Poslabšanje v smislu srednjih oblakov je res tu, saj se je tudi pri meni popolnoma pooblačilo.Vendar!
Visokih oblakov zaenkrat še ni na spregled! Gledam živo sliko s Kanina www.bovec.si in je tam gor še prav lepo jasno, le iz doline navzgor silijo megle. :shrug:
Torej do dežja oz.padavin bo treba še malo počakat. :icon_wink:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

matjaž

Po mojem mora na kakšni ravno prav visoki gorski pregradi že tudi po malem rosit. Npr. kakšen Kobariški Stol, Porezen, morda Komna! Ker so tile oblaki sodeč po kameri iz Kredarice v smeri Komne že čez višino 2200m (Tosc).

Ciklon

zmerno oblačno, piha veter južnih smeri
T = +18,5°C
RH = 46%
p = 1012mb - raste
:icon_wink:
Raj je v naravi :buttrock:

maestro

Oblaki so že "prebili" južne gore in vedno bolj prekrivajo nebo. Temp. v rahlem padanju, +13.8°C, 1005hpa pada(-2hpa/3h), vlaga 56%, piha JZ do 7km/h
Tule pa lepo vidite kako rastejo oblaki...
http://www.sat24.com/frame.php?html=view&country=alps
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

hrošč

Zanimivo mi je, kako je danes v primerjavi z vceraj Portoroz oz. primorje najtoplejse. Se takoj pozna, da je malo zapihalo.

Drugace v lj oblacno ze nekaj casa, obcasno veter kar dobro potegne. Ob tej temp. pa si vseeno ne bi mislil, da bo jutri sneg :icon_smile:

oleg

pri meni pa takole
oblačno + 12 celzija vlaga 70%
rahlo vetrovno
oleg

mihav

Lepo pozdravljeni!
Komaj sem čakal da sem spiz... iz šole da preberem kako se bo vse skupaj razvijalo.
T=16.2°C :icon_exclaim:
P=1006.7hPa
RH=50%
Veter=7.6km/h
Pogled proti Velenjski smeri pove da se mi bliža oblačnost, te baze oblakov so še dokaj nizke in so pomojem še brez padavin. Tudi veter zmeram bolj nakazuje na spremembo, ter veliko mrčesa v zraku ker pritisk pada.
Fantje upam da bo jutri sodni dan, v šoli smo se stavili za "gajbo" pira če ga bo nad 15cm jo jst dobim :clap: če ne pa kolegi (razmerje stav: 1 za sneg(jst :icon_haha:), 20 da ga nebo :icon_exclaim: :shrug:)
Upam na najboljše.
Kako kaže v Velenju?
Global warming is a lie;)

Lazic

Popolnoma se je pooblačilo
T=13°C
Na SV je še lepo nad 20°C.Kako se vreme lahko spremeni iz dane sna jutri  :icon_eek:

zimazakon

Trebnje +18.5° C
piha  JZ okoli10 km/h
iz zahoda nekaj oblakov
:wise:
Davis Vantage Pro2 Plus
www.zimazakon.si

gradiščan

Gradišče:

Jugo občasno nabija do 33. km/h
Drugi podatki pa so: