ZEVS Forum

Trenutno vreme (01.03. - 15.03.2008)

Začel/a gradiščan, 01. Marec 2008, 07:33:25

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Ledeni

Na Dolenjskem se začenja festival.......
.... dolgih nosov, pa sploh ni pust.

Šibke padavine, bolj kapljanje kot kaj drugega, zaustavljena ohladitev pri +4°C, skratka iz te moke ne bo kruha, oz. snega.  :icon_cry: :icon_cry:

slo123

lj-šiška, trenutno dež s snegom 

nejck

V Kokri močno sneži, snega 5cm vendar hitro nalaga. :icon_wink: Na Jezerskem snega že prek 20cm. :icon_eek:
V hribih je sneg doma...

clio_RS

Lepo je začelo snežiti v Celju. Kar lepe krpe dol padajo. Upajmo, da bo tako ostalo, samo dobivam občutek, da bo kmalu nehalo  :icon_cry: :icon_cry:

umetnik

Citat od: bismarck dne 04. Marec 2008, 11:18:24
folk...mam feeling da nau nikjer več kot 15 cm  :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:

V Kranjski Gori ga je bilo že pred pol ure 20 centi. V Ljubljani rahel dež, posamezne sramežljive snežinkice zaenkrat skrbijo le za umetniški vtis.

indijanc

Dež s snegom...Pada zdaj bolj zdaj manj...Če misli takole srati cel dan, potem bolje da vse popolnoma preneha...Vendar ARSOva napoved ja še naprej optimistična-očitno še vedno vidijo okrepitev padavin za popoldne...?

rasta

Pa kaj tok jamrate. Tudi v Ljubljani bo sneg. Zdle sem se peljal iz zaloga proti brezovici. Pri malencah kar lepo sneži, potem proti ljubljani dež s snegom. Na brezovici pri lj. malce več snežink in pri meni doma (Notranje Gorice) presenečenje, sneži pri 1.1 C.  :clap:

LP

Gorazd

Pozdravljeni,

do sedaj sem nabral 32mm dežja. T okoli 4°C.

Lep dan,
Gorazd

Mejte se radi

Ciklon

Po besedah kolega iz Zgornjega Jezerskega je bilo pri njih ob osmih zjutraj že 10-15cm snega.
Raj je v naravi :buttrock:

max

Celje in okolica Savinjske doline močno sneži  in se oprijemlje podlage, takšnih padavin ni bilo že 2 leti.

gogx

No pri nas se je pa vse nehalo je že kar močno snežilo zdaj pa ni niti dežja, pri +2c
Daj mi snega da si za hišo naredim 1 JUMP!!!!

maestro

trenutno sneži,dobr cm snega,+1.1°C,1007hpa,padavine do sedaj 8.8mm(nekaj malega snega pa še v dežomeru).Skratka padavin do sedaj ni bilo veliko :shrug: Malo več snega(3cm) pa je pri Boh. jezeru
Še slikca:
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

snowflake

mal sem se potepal...evo slikce; temp: -0.8, malo piha , močno sneži

doma:

na poti na ljubelj: - 2,2

na ljubelju: sneg sem že plužil z avtom, pred 1 uro in pol 15 cm....

še vedno močno sneži, in upam da bo do jutri zvečer tako....
lp,.a
Snow4All!

Lazic

Pri meni je rahel sneg prešel v še bolj rahel dež s snegom  :shrug:
Po tleh je še par milimetrov snega,iz minute v minuto ga je manj.Po pravici povednao bi najraje videl da vse poneha saj imamo iz vsega tega le polno blata.

kemik

Vsake toliko časa se rahlo sneženje nekoliko okrepi in nato spet umiri. Na Rašiškem stolpu vrh Dobena pa je že nekaj beline, vendar nič posebnega. T=2°C