ZEVS Forum

ASCOT

Začel/a tesovnik, 15. November 2007, 16:38:28

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

markokorosec.net

Citat od: tesovnik dne 15. November 2007, 16:38:28
jaz imam majhno vremensko postajo ASCOT ki sem jo kupil v HOFERJU za 15evrov.
me pa zanima kam naj postavim to vremensko postajo da bo čim bolj natančno kazala ...

POMAGAJTE MI! saj se mi zdi kot da ne kaže prav :shrug:

Ej sori ne me narobe zastopit, a menim, da bi ti bil dober komediant :icon_wink: Skor sm se uscal od smeha, ko sm tole prebral :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Za 15€ jo lohk daš kamor hočeš, pa ti ne bo prav kazala...žal. Pri vseh stvareh je nekak podobno...malo denarja, malo muzike...nimaš kaj pričakovat od takih stvari, še manj pa iz Hoferja :icon_mrgreen: Bo že nekoč, ko bo več penezef... :icon_wink:

Pihe

Citat od: _Roba_ dne 16. November 2007, 15:58:36
:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Ta fora je tudi mene nasmejala, ampak saj smo bili vsi enkrat v podobnem položaju, ko si pač ne moreš privoščit tistega, kar bi rad. :icon_sad:
Kakorkoli, na Ascot iz Hoferja skoraj zanesljivo ne moreš pripopat nobenega senzorja, ker namen teh postaj ni kako resno opazovanje oz.merjenje vremenskih pojavov.
Najbolje bo res malce v pujsa metat, pa hitro spraskaš skupaj tistih 115 € za La Crosse WS 2300. Da pristavim svoj pisker tu, pa lahko pri meni kupiš rabljeni Mebus ali Oregon WMR 928 NX za zelo nizki ceni.Obe sta seveda z vsemi senzorji in z možnostjo priklopa na PC.
Post je pravzaprav za Tesovnika, ampak se je tudi meni namuzalo, ko sem videl, kaj vse pričakuje od igračke za 15€. :icon_biggrin:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

maestro

Tesovnik, zdaj imaš čas da pišeš miklavžu,mogoče pa bo z veseljam uslišov tvoji želji :icon_wink:
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

tesovnik

Citat od: maestro dne 16. November 2007, 22:55:54
Tesovnik, zdaj imaš čas da pišeš miklavžu,mogoče pa bo z veseljam uslišov tvoji želji :icon_wink:

:icon_haha: :icon_haha: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

ATA

To, ti naj  kupi  Božiček...toliko pa verjetno že premore :icon_smile:

u_alic

Ojla, ko smo ravno pri Ascot vremenskih postajah: moja dve leti stara (tudi kupljena v Hoferju :( ) je tam nekje okrog novega leta prenehala s prikazovanjem vzhoda/zahoda sonca/lune. Istočasno je prenehala radijsko nastavljati čas. Da ni slučajno kaj narobe s signalom (ki prihaja baje iz Nemčije)? Ve kdo, v čem je problem? Hvala!

piskec

Ker ne ve, koliko je ura, tudi ne more lune/sonca prikazat.

Kako kaj z baterijami?