ZEVS Forum

ZS in zasebnost

Začel/a polo, 28. Januar 2008, 14:35:10

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

polo

Vse bolj se govori,da lahko administratorji na SMF forumuih  z dodatnim programom berejo naša zasebna sporočila :icon_eek:
Kako je s tem na tem forumu?
A nas tudi berete?

ŽUPMART

Tudi jaz sem to slišal. In mi ni prav nič všeč. Menda je treba naložit dodaten program, pa se da! Tudi moje izkušnje so take. Saj ne delam prekrškov, ampak vseeno so to ZASEBNA sporočila. Drugače je vseeno, če pišemo na forum. :icon_evil:

piskec

Jaz lahko zase rečem, da nikoli in nikdar nisem prebiral zasebnih sporočil.

V take zadeve preprosto ne verjamem. In čeprav bi včasih morda prišlo prav, pa se je še vedno izkazalo, da je to delovanje na kratki rok, v čemer pa ne vidim smisla.

Je pa res, da se jih da brat... Zasebna sporočila so pač sporočila, ki so shranjena v neki tabeli in kot taka se dajo tudi prebirat, ker niso ne šifrirana ne kodirana. Za programček sicer ne vem, vendar je skoraj gotovo, da obstaja, kakor obstaja še mnogo druge kode...

Polo, kje pa se to govori? Najbrž ni to problem le SMFja, temveč vseh forumov...

Spc

Citat od: polo dne 28. Januar 2008, 14:35:10
Vse bolj se govori,da lahko administratorji na SMF forumuih  z dodatnim programom berejo naša zasebna sporočila :icon_eek:
Kako je s tem na tem forumu?
A nas tudi berete?

Jaz 100% ne .. če pa to počne kateri drug admin pa nevem.
Kdo je sploh inštaliral takpšen dodatek na forum ?
:icon_eek:

Mi je pa nekaj pred 2. tednoma pravil Rajko .. ampak sem mu rekel, da težko verjamem da bi nekdo to delal.

urša

Paranoja in slaba vest nekaterih res dela svoje :icon_eek: :shrug:
In to samo zaradi nezmožnosti odkritih pogovorov.Raje šepet starih bab,namesto moški pogovor  :icon_sad:.In ko kdo komu kaj "preveč" pove so naenkrat krivi administratorji.In specialni programčki :icon_haha: :icon_haha:.
@Piskec-na SMF-ju ni nobenih tabel in dodatkov kjer bi se bralo kaj,kar ni vidno že na forumu ?
Ker si pa računalničar ti pač moram verjeti.Je pa vse to izven dosega mojega (ne)znanja.Vsi "prestrašenci" ste lahko z moje strani povsem mirni.

Mamut

Fantje zdej pa dost paranoje. Meni je vse eno kdo mi bere pošto nikoli nisem nič skrival in niti sedaj in vnaprej ne bom ker imam že z seboj dosti dela, ker mi ne dela prenos podatkov od postaje in me enostavno pošta od drugih ne zanima.
Ker imam vrjetno jaz probleme s to svojo računalniško kišto bom moral nujno nekaj spremenit takrat bi pa prosil za pomoč. Upam da nam bo sedaj ta forum delal tako kot je treba.
Pa če mene vprašate tukaj ne sme bit demokracije ker smo v naslednjem trenutku v anarhiji kar se je pa na tem forumu nažalost že naredilo in je škoda če se to ponovi, ker kdor ni resen, oziroma mu je samo do zajebancije naj spoka raje drugam. :icon_arrow:

polo

Niti jast nimam slabe vesti,da nebo pomote!
@Piskec,to se govori od nekaterih članov na tem forumu,pa tudi še na enem drugem forumu sem zasledil debato o tem.

Moj namen ni bil izivati problemov na forumu,ampak samo vprašanje na katerega sem tudi dobil odgovor.  :icon_smile:

Hvala  :icon_wink: