ZEVS Forum

IZBIRAMO KANDIDATE ZA DRUŽINSKI KVIZ

Začel/a walter76, 10. Februar 2008, 13:34:54

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

ŽUPMART

Twister je ravno prišel na forum...torej? :icon_biggrin:

walter76

Na tv bomo 14.4!O uspehu pa malo kasneje z foto reportazo,na kratko lacni ne bomo,komarje bomo sanjali..za p.dlako nas so..no reklama zelo dobra!
Prijatelj vremena !

gradiščan

:icon_cry: :icon_cry: na žalost so nas povozli roji komarjev in muh :icon_cry: :icon_cry:, no dobili pa smo bon v višini 200 € in se bomo vsi člani društva ZEVS "nažrli"  :icon_wink:

Če pa sem čist pikolovski..bi moj odgovor "mušice" skoraj morali priznat pod muhe :shrug: :icon_exclaim:

walter76

Se prijavimo pod drustvo proti mucenju komarjev in muh?Ostaja nam grenki priokus..gremo naprej morda pa se vrnemo kot zevs2.,nekdo je reku ove noci
nije bio nas dan...
Prijatelj vremena !

Cumulonimbus

jah malo nam je zmanjkalo da bi dosegli boljši rezultat, tiste muhe in komarji v rojih nam bodo še dolgo časa hodili po glavi, je pa dobra stran tega, da se bomo za tistih 200€ kar lepo napapcali v picerij, kar pa najbolj šteje je pa sodelovanje in reklama za društvo ZEVS :icon_arrow: :icon_wink:

sklonjenih glav, vsaj jaz in TWISTER čakava na kako lepo presenečenje (v smislu snega) med vikendom... :drool:

lp
Član ZEVS :)

Vreme

Dobro fantje saj ni zaradi tega propad sveta. Važno je, da ste sodelovali, se imeli fajn konec koncev pa še zaslužli 200€. jaz sem ponosen na vas, da ste si sploh upali in nas dostojno zastopali!!!  :icon_wink:

walter76

Jaz sem prebolel komarje.. :icon_cry:
No slike bodo jutri gor !(ali malo kasneje,ker tehnične težave z foto)
Pripravimo se na nove izzive !
Velja  ?
Prijatelj vremena !

Cumulonimbus

Citat od: walter76 dne 20. Marec 2008, 19:37:54
Jaz sem prebolel komarje.. :icon_cry:
No slike bodo jutri gor !(ali malo kasneje,ker tehnične težave z foto)
Pripravimo se na nove izzive !
Velja  ?

Walter ti nas kar še enkrat prijavi, da udarimo revanšo s temi finančniki :icon_lol:

lp

Astra

Čestitke za nastop fantje. Sem prepričan, da ste sodelovali po svojih najboljših močeh. Če bo naslednjič tema o vremenu, vam ne bi segli niti do pet.  :icon_wink:

Čestitke za reklamo Zevsa. Pa ornk pico si privoščite. Pa brez cigaret.  :icon_haha:
VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si

gradiščan

Citat od: Astra dne 20. Marec 2008, 23:07:38
Č. Pa ornk pico si privoščite. Pa brez cigaret.  :icon_haha:

Pizza bo tako al tako za 200 €, da jo bomo vsi člani ZEVS-a lahko pojedli... Ko nas obvestijo, kako je stem bonom, bomo že organizirali skupno "požrtijo".. :icon_wink: :icon_lol:

walter76

Naši krivci za izpad trenutno na TV 3...
Prijatelj vremena !

lolcho

a pol bo potem vseeno tudi 14.4.2008 :icon_wink:
Vreme je zakon :) :) !!wmr 928nx

Cumulonimbus

walter76

Ja ti so zmagali do nas trikrat,z nami četrtič,morda celo petkrat.
Zaslužili so najmanj 2800 +boni...tako ,da...saka čast !

NO PRIHODNJI PETEK NA ODDAJO TUDI MOJA DRAGA Z SVOJIM FORUMOM,UPAM DA Z VEČ USPEHA .
Prijatelj vremena !

ATA

walter76, kaj bi že enkat nehal s tem družinskim kvizom.........sory, ampak postal si že malo tečen.