ZEVS Forum

IZBIRAMO KANDIDATE ZA DRUŽINSKI KVIZ

Začel/a walter76, 10. Februar 2008, 13:34:54

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

walter76

Pa začnimo......
KDO NAS BO NAS ZASTOPAL ?
GLASOVANJE POTEKA 14 DNI!
Če kdo ne želi sodelovati ga bomo v primeru ,da se uvrsti med 4 oz 6 nadomestili.
4 rabimo + 2 rezervi.

To je prva ekipa,ki naj bi dostojno zastopala naš forum.
Nagrade so lepe reklama za ZEVS ter denar seveda posamično tudi do 6000 eu .
Bomo pa seveda prijavili še kako ekipo ,če bo želja !

p.s izbral sem nekako najbolj aktivne,če kdo želi še kako ime naj doda.
Če se kakorkoli ne strinjate z imeni mi sporočite na
mail -valterpetra.yahoo.com

več:http://www.tv3.si/index.php?id=5
Prijatelj vremena !

ŽUPMART

Torej, v anketi se da označit le enega kandidata... :icon_smile:
Še to, jaz ne pridem v vpoštev - sem mladoleten, kot vidiš.  :icon_rolleyes: :icon_smile:

PS: Bi lako dobili kakšen link, kejr je ta kviz podrobneje vpisan, bi ga lahko vpisal ti...jaz nemreč ne vem o njem kaj prav veliko. :icon_smile:

max

Ciklon

Citat od: ŽUPMART dne 10. Februar 2008, 14:00:07
Še to, jaz ne pridem v vpoštev - sem mladoleten, kot vidiš.  :icon_rolleyes: :icon_smile:

:icon_arrow:
6.člen
V primeru, da je kateri od članov ekipe mlajši od 16 let, ga morajo na kvizu spremljati starši oziroma skrbniki, ki tudi sodelujejo v kvizu.  :icon_biggrin:

Raj je v naravi :buttrock:

ŽUPMART

Ja, ampak v primeru, da bi bil izbran jaz (kar verjetno tiak nebi bil), bi moral biti z mano en starš - torej bi bili trije iz ZEVSa in eden, ki nebi bil v ZEVSu. :icon_rolleyes:

Ciklon

Citat od: ŽUPMART dne 10. Februar 2008, 14:27:49
Ja, ampak v primeru, da bi bil izbran jaz (kar verjetno tiak nebi bil), bi moral biti z mano en starš - torej bi bili trije iz ZEVSa in eden, ki nebi bil v ZEVSu. :icon_rolleyes:

Pa naj en od staršev sodeluje kot šepetalec. :icon_haha:

Marko

dobra ideja! glasoval sem za twisterja. :D

walter76

1.a)Žumpart ,prosim ,da mi takoj sporočiš koga želiš namesto tebe v anketi,glasovi bodo ostali.
b)Seveda nekoga ,ki še ni v anketi....

2.PROSIM ,da  tisti ,ki ne želite sodelovati ,to takoj sporočite in navedete koga želite videti ,da namesto vas vodimo v anketi,glasovi bodo ostali.

3.a)Če pride do enakih točk,bo izbran tisti ,ki bo na dan konca ankete,imel več sporočil v forumu.
b)Če pride ,do enakega  števila glasov tudi kdo ,ki je bil dodan od "odpadlih"ima prednost tisti,ki je bil v anketi od začetka in ima 100%svoje glasove.

4.a)Tisti,ki ste glasovali "dodaj kandidata"prosim ,da  sporočite koga ,želite v anketi !
Prijatelj vremena !

walter76

TRENUTNO

1.Twister   12
2.Pihe      11
3.Urša       7
4.Zimzakon   4

5-10 Štomar,"Žumpart",Paradolf,Walter76 2
Prijatelj vremena !

walter76

Prijatelj vremena !

Ciklon

Vreme

Glede na to, da je Walter76 gonilna sila tega projekta predlagam,da je avtomatično član ekipe!

walter76

skywarn.si. je že bil ODMAKNJEN,ker ne želi sodelovati !
Prijatelj vremena !

Ciklon

Aha ok! Spoštujem njegovo odločitev! :icon_wink:

urša

Kdor me je dodal v anketo,naj me še odstrani :icon_arrow:
Verjamem v dober namen tistih,ki so odprli to temo ,a meni ni do takih otročarij  :shrug: