ZEVS Forum

Slike dne 5.2.2008

Začel/a Ciklon, 05. Februar 2008, 19:26:36

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Ciklon

Danes sem si vzel čas in posnel nekaj fotk.  :icon_arrow: Prvih nekaj fotk je s sredine dneva, ostale pa so posnete pozno popoldne oz. proti večeru.

Ko sem se vračal domov iz Ljubljane (okoli 11. ure), se je že kar lepo videlo v zasnežene gore Kamniško-Savinjskih Alp in zato sem že imel inspiracijo za nove fotke. :drool:
A glej ga zlomka! Ko sem krenil naokrog (peš)malo poslikat, se je okoli gora spet navlekla nizka oblačnost (kot da bi vedele da je pustni torek in spet so se skrile za masko iz oblakov :icon_biggrin:), tako da je na severu zmanjkalo "materiala" za kakšne lepše fotke :icon_sad:.
A na JZ so se mi še vedno kar lepo ponujali vrhovi Škofjeloškega hribovja. Zato nisem izpustil te priložnosti: ...

Škofjeloško hribovje: z leve: Lubnik (1025m); na desni polovici slike: Stari Vrh (1217m), Mladi vrh(1374m) in Blegoš (1562m)

oblačnost, ki ni prinašala padavin...

Lubnik(1025m)

... in malo bližje...

v smeri S-SV spet vse več oblakov

smer S

delno vidna Storžič in Zaplata (skrajno desno)

smer SV; spodaj je polje že lepo zeleno...

...no slika ni nevem kakšne kvalitete... ampak še en dokaz več, da zima ni tista prava. :icon_exclaim: Ti komarji (a karkoli so že) so preletavali drug drugega in skupaj ustvarili svojevrsten oblak :icon_biggrin:

Sledijo še fotke iz poznega popoldneva (proti večeru) :icon_arrow:

Pogled proti JV, proti vasi Voglje

osamljen oblak na nizki višini; Spodaj V del vasi Voklo

...in nekaj jasnine..

S-SV stran se še vedno baše z oblačnostjo...

medtem se na JZ sonce počasi potaplja...

No upam, da so vam bile slike všeč in da mi bo vreme naslednjič pokazalo še lepši obraz. :icon_wink:
Raj je v naravi :buttrock:

ŠTROMAR

Koseze /vreme.zajcek.org/koseze/
Gradišče /vreme.zajcek.org/gradisce/
KG /vreme.zajcek.org/krgora/

paradolf

Lepo da si si vzel čas in naredil te fotke za nas. Škoda da ti vreme ni naklonilo lepše kulise, drugače pa lepo  :icon_wink:
Morda bi jutri zjutraj predenj nas doseže oblačnost bil pravi trenutek še za kakšne modro bele fotke :icon_smile:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

Ciklon

Hvala! :icon_smile:
Ja če bi imel čas bi res pritisnil kakšno fotko, samo sem jutri dopoldan na faksu. :shrug: Težavo pa bi lahko predstavljala tudi jutranja megla. :icon_question: Če bo popoldne vreme primerno pa tudi lahko kaj posnamem. :icon_wink:
Raj je v naravi :buttrock:

Cumulonimbus

super fotke cn lepo da si si vzel čas in poslikal tele naše planine, ki so zdaj ko so na sveže pocukrane božanske :drool:

lp
Član ZEVS :)

Astra

Ja bravo, prav dobre fotke si naredil, glede na to, da ni bilo sončne svetlobe na pretek. Kozolec pri Vogljah je carski.  :icon_wink:
VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si

max

Tudi jaz sem včeraj proti večeru pritisnil dve sliki iz mojega okna proti zahodu

Tukaj pa se dviguje para iz Šoštanjske TE