ZEVS Forum

Snow chase 2.2.08 (Lj-Krim-Cerknica-Mašun-skoraj Sviščaki-Postojna-Lj)

Začel/a ŽUPMART, 03. Februar 2008, 19:06:42

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Ciklon

Raj je v naravi :buttrock:

maestro

Superca!
Ja fantje,prvo pa res mal trenirat ketne gor pa dol "na suho"...  :icon_lol:
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

markokorosec.net

Citat od: ŽUPMART dne 03. Februar 2008, 20:08:07Ne, ne, vse je slikano iz roke.  :icon_smile:
Sicer sem imel s sabo tudi stojalo, ampak v metežu stopalo posavljat...sicer pa tudi nebi bilo nekih blaznih razlik, ker je ponekod pihala burja s hitrostjo 15m/s. Večinoma sicer ne, ampak bisvoje dodalo še pogrezanje snega. Težki pogoji so bili... :icon_wink:

A si zihr v to, kar si napisal, @župi? :icon_mrgreen: Vse slikane iz roke? Stavim kar hočeš, da tole ni res :icon_haha: Ga ni junaka, ki bi to naredil kar iz roke... lahko ti jih vse naštejem, ki so delane na stojalu :icon_arrow: :icon_wink: Potegni ven EXIF :clap:

Drgač so mi pa res nore tiste silhuete cest... imaš feeling :drool: :icon_wink:

paradolf

Sicer nisem nek expert ampak glede na to da so sledi snežink precej dolge je moral biti čas tam nekje sekundo. Če imaš pa tako mirno roko Župi potem pa svaka čast :icon_wink:
Vidim da je tukaj kar precej cenzuriranega, na crometeo je pa Tađiki dal ven še druge detajle a o tem ne bi sedaj :icon_haha: :icon_rolleyes: No sam da je bil šofer 0.0 :icon_wink:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

gradiščan

tesovnik

TWISTER

Citat od: skywarn.si dne 04. Februar 2008, 09:54:31
A si zihr v to, kar si napisal, @župi? :icon_mrgreen: Vse slikane iz roke? Stavim kar hočeš, da tole ni res :icon_haha: Ga ni junaka, ki bi to naredil kar iz roke... lahko ti jih vse naštejem, ki so delane na stojalu :icon_arrow: :icon_wink: Potegni ven EXIF :clap:

Drgač so mi pa res nore tiste silhuete cest... imaš feeling :drool: :icon_wink:

Mare verjetno imaš v mislih par slik od Tađikija(župi jih ni označil-vidijo se na Crometeo reportaži)) sam ti pa potrdim da jih je delal brez stojala, je pa možno da je bil kam naslonjen...toliko pa nisem gledal, samo glede na promile je res moral bit naslonjen :icon_haha:

markokorosec.net

Citat od: TWISTER dne 04. Februar 2008, 12:34:50Mare verjetno imaš v mislih par slik od Tađikija(župi jih ni označil-vidijo se na Crometeo reportaži)) sam ti pa potrdim da jih je delal brez stojala, je pa možno da je bil kam naslonjen...toliko pa nisem gledal, samo glede na promile je res moral bit naslonjen :icon_haha:

hahah  :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Aja, se mi je zdelo, da niso vse od @župmarta... sam neglede na to, zihr tole ni iz roke... sploh ne po videnem na CM :icon_haha: :icon_haha: :icon_wink: Magar, da bi take ratale brez stojala... al bi jih limal, ko se vozim po takih poteh, verjemi :icon_biggrin:

Gorazd

Tiste slike so res carske, ko je cesta osvetljena z avtom.

Seveda so brez stojala, saj so promili roko umirili. :icon_lol:

Lep dan,
Gorazd

Mejte se radi

TAĐIKI

ŽUPMART

Citat od: skywarn.si dne 04. Februar 2008, 12:40:43
hahah  :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Aja, se mi je zdelo, da niso vse od @župmarta... sam neglede na to, zihr tole ni iz roke... sploh ne po videnem na CM :icon_haha: :icon_haha: :icon_wink: Magar, da bi take ratale brez stojala... al bi jih limal, ko se vozim po takih poteh, verjemi :icon_biggrin:

Ne, niso vse. Za podatek, naredil sem 350 slik, od tega jih je recmo uporabnih 40. Vse je iz roke...večinoma 1600 ISO, zaslonka 2,8, čas pa od 1/8 pa do 1/20 sec.  :icon_smile:

TWISTER

Citat od: Gorazd dne 04. Februar 2008, 13:36:26
Seveda so brez stojala, saj so promili roko umirili. :icon_lol:

sej je bil tako trd, da bi lahko imel zaslonko 8sec odprto pa bi bile slike čist ostre :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

paradolf

Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

umetnik

Bravo, bravo  :clap: Kakšne lepe fotke ... Kako se tole med sabo zmenite za snowčejse?

ŽUPMART

Kar prek ZS ali po telefonu. Prijavi se na listo, pa mogoče prideš zraven.  :drool: