ZEVS Forum

Vremenska stava - višina snega na ARSO postajah

Začel/a markokorosec.net, 29. Januar 2008, 19:22:07

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

ŽUPMART

Eh, jaz pa do rač. nisem mogel. Mater sem pameten!  :icon_surprised:

TgT

Mamut

Bi rekel da ja tale stava ena boljših stvari na tem forumu, čeprav sam ne stavim nikoli se mi pa zdi dobr pogled na razmišljanja o snegu  se vidi takoj razlika med snegoljubci in pa realno razmišljajočim delom foruma.  :icon_wink: :beerchug:

ablak

markokorosec.net

Brez seštevanja odstopanj od dejanskih vrednosti je očitno, da je zmagovalec "robi14". Čestitke! :icon_wink:

Tule pa še uradni podatki o višini snežne odeje za danes, nedeljo 3. februarja 2008, ob 7. uri (odebeljeni podatki so tisti vključeni v stavo):

Opazovalna postaja Višina snega   cm

Triglav Kredarica 170
Vogel 153
Vojsko 16
Lisca 13
Rateče Planica 5
Katarina nad Lj. 4
Kočevje 3
Letališče Lesce 1
Žirje 0

ŽUPMART

Zmagal največji pesimist...se pesimizem po novem izplača? :icon_rolleyes: :icon_surprised: :shrug:

Seveda, bravo robi. Pesimizem rulz! :clap: :icon_exclaim:

TgT

hehe, ko pogledam svoj komentar par prispevkov višje mi gre na smeh  :icon_haha: jebiga, še takrat je kazalo da se bo izšlo.  :suspicious:

robi14, čestitam.  :clap: :icon_wink:

robi14

Citat od: ŽUPMART dne 03. Februar 2008, 13:20:30
Zmagal največji pesimist...se pesimizem po novem izplača? :icon_rolleyes: :icon_surprised: :shrug:

Seveda, bravo robi. Pesimizem rulz! :clap: :icon_exclaim:

Fantje morem vas razočarat!!! Nisem pesimist in bi veliko raje videl, da je dobil stavo nekdo drug, ki bi napovedal veliko novega snega... :icon_sad:

Sneg imam zelo rad in kot sem že napisal v enem prejšnjih postov, bi najraje videl, da bi padlo toliko snega, da se trave do konca marca ne bi več videlo... :icon_wink:

Ampak zmaga je pa vseeno sladka!!! :clap: :icon_haha: Čokolada bo pa tudi!!!  :drool:

paradolf

Kljub mojemu pesimizmu v napovedi se je na koncu izkazalo da sem bil le prevelik optimist...svašta :icon_rolleyes:
Čestitke robi14.  :clap:
Me veseli da je zmagal moj soimenjak :icon_wink:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

robi14

kire

Tokrat nas je pač večina mimo usekal.Bo pa drugič boljše. :icon_biggrin:
Vreme je bilo, je, ter vedno bo.
LP. kire

Cumulonimbus

Član ZEVS :)

alan

ablak

Čestitke zmagovalcu  :clap: in vsem ostalim, ki ste imeli jajca za oddajo stave.

Lahko noč!

Ciklon

Čestitke mojemu soimenjaku za dobljeno stavo! :icon_wink: :clap:
Raj je v naravi :buttrock: