ZEVS Forum

Zvončki in trobentice... mačice, vijolice... zdaaaj pomlad je tu, 20 Jan 2008

Začel/a markokorosec.net, 20. Januar 2008, 23:04:22

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

markokorosec.net

En krajša fotoreportaža današnjega sprehoda tule v bližnjem gozdu na Krasu :icon_wink: Kot sem že par dni nazaj omenil, da so se pokazali zametki zvončkov...in evo, danes so prav lepo zgledali...

Poleg pa tudi že nekaj trobentic :icon_wink:

Ja, treba priznat, da je letošnja zima kar dobra :icon_smile: Pišem datum prvega pojava zvončkov 18.1.2008! :icon_arrow: Niti lani, ko je bila zima po občutku slabša kot letošnja, jih ni bilo tako zgodaj... :shrug:

Jutri pa objavim eno drugačno reportažo... mmmmm je bilo lepo :drool:

alan

Tud jest sem vidu v Kranju zvončke pa trobentice, ki se še odpirajo.

Ciklon

Lepo!
Zanimivo kako zgodaj so že zvončki. :icon_eek: Sicer jih pa nekaj dni sončnega in toplega vremena brez ledenih noči hitro prebudi. :icon_wink:
Raj je v naravi :buttrock:

paradolf

Zima je mrtva.
Naj živi zima  :icon_smile:

Ja, če ne bo kake spremembe se bo tole pojavilo kaj kmalu tudi v notranjosti države ozirom se že pojavlja ponekod kot kaže  :shrug:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

max

gradiščan

TWISTER

max

Rastejo zvončki, rasrejo, celo telohi so zunaj, jih je včeraj ena ženska nabirala v okolici Mozirja, ko sem se peljal
mimo z motorjem. Videl na lastne oči, četudi se letnica na zgornjih fotkah ne ujema čisto :icon_haha:

medovreme

Zvončki in telohi so tudi v bližini ARSO na Peričevi sredi Ljubljane, na vrtu jih je kot hočeš... :icon_cry:

lp, medovreme
Kaj je na obzorju?

markokorosec.net

Citat od: max dne 21. Januar 2008, 15:03:05četudi se letnica na zgornjih fotkah ne ujema čisto :icon_haha:

ups, dobro da si rekel, moram Photoshop batch file popravit na 2008, thnx :icon_mrgreen:

@Blaž, nič provociranja...dejstva so dejstva :icon_lol: :icon_arrow: Naj živi pomlad in poletje :buttrock:

grizli

Ja, Mare se je vse kul te rožce pa to...samo za moj okus je nekaj stopinj prehladno :icon_lol:

lpP
grizli ma vas rad

Mamut

Bravo Mare lepe slikce in seveda rezultat letošnje zime. :clap: Včeraj sem bit tui sam malo višje sem ušel megli ki je bila pri nas na višino nad 900m in je bilo prav lepo jasno, za nameček pa še toplo da si bil komot v majici z kratkimi rokavi seveda v senci je pa zazeblo. :icon_biggrin: :icon_wink:

ablak

Bravo za plepe prve pomladne fotke. Pri meni ni ne zvončkov, ne trobentic, niti snega ali pravega mraza.
Nekaj ptičkov se že sili z petjem, samo vseeno mislim da pretiravajo. Bomo videli. :icon_question:

Astra

Skywarn, zaenkrat ti gre vreme kar na roke, pomlad se približuje in to brez konkretnega snega v nižinah. Še meglo prepihamo, pa si na konju.  :icon_haha:
VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si

markokorosec.net

Hvala vsem za komentarje! :icon_wink: Dobro, da nism poslikal še regrata, potem bi bilo šele komentarjev in obtoževanja s provokacijami, kajne Blaž :icon_lol: :icon_lol: :icon_haha:

Citat od: Astra dne 21. Januar 2008, 23:13:33
Skywarn, zaenkrat ti gre vreme kar na roke, pomlad se približuje in to brez konkretnega snega v nižinah. Še meglo prepihamo, pa si na konju.  :icon_haha:

No, prepihalo bo pa jutri pozno popoldne...potem pa zajašem konja... :icon_mrgreen: Ta zima mi je prav pisana na kožo, treba priznat... pa čeprav sm si na začetku želel enih 5 kaosnih situacij... :shrug: