ZEVS Forum

Trenutno vreme [16.01.- 31.01.2008]

Začel/a ablak, 16. Januar 2008, 03:12:57

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

zimazakon

Davis Vantage Pro2 Plus
www.zimazakon.si

gradiščan

ŽUPMART

Smo pri -0,5 °C, ma do jutra bo lepo pod nulo.  :icon_smile:

jaka

Cumulonimbus

zunaj jasno T= -1.6°C :clap:, lep dan je za nami

lp
Član ZEVS :)

ablak

Ob 22.00.h

Na jasnem nebu se lepo vidijo zvezde. Za romantiko mogoče malo prehladno, kljub brezveterju.

Temp      -6°C    
Zr.vl.       89 %

Lp

markokorosec.net

Tule pa začuda temp kar ne gre navzdol kljun jasnemu vremenu, vlaga le 63% in tmep +4.3 za zdaj. Nekaj fenizira kot kaže :shrug: Aja heh, zdaj vidim, da je tud ALADIN dal nekaj rahlega vzhodnika oz. burjice zdaj zvečer tule na Krasu, vse jasno :icon_biggrin:

Drgač Tmax danes prijetnih +10.8 in tole je že 5 dan s temp na +10 ta mesec, anomalija bo tokrat hudo pozitivna  :clap:

paradolf

Ob 6h jasno in -3.6°C.
Vidim pa da je na ravnini še za skoraj dve stopinji hladneje kar je pokazal tudi termometer v avtu na poti v službo.
V lj pa se od zahoda že oblači.
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

MINIMAX

LJ-Polje
6:00
jasno z visokimi koprenami na vzhodu
-6,1°C
MINIMAX
Lj-Polje

Mamut

No končno se spet lahko piše normalno.

Vreme v Nevljah

oblačno  :icon_eek: pol ure nazaj je bilo še jasno, Planjava in Brana sta še v soncu :icon_wink:

temp. -3,7 C

1023,9 hPa  pada

87 % vlage

veter SV trenutno brezvetrje :icon_question:

vidljivost 30 km

ŠTROMAR

Citat od: skywarn.si dne 29. Januar 2008, 22:11:34
Drgač Tmax danes prijetnih +10.8 in tole je že 5 dan s temp na +10 ta mesec, anomalija bo tokrat hudo pozitivna  :clap:
Prav zanimivo, tule pri nas pa lani in letos januarja Tmin= -6,7°C, Tmax lani + 15,5°C, letos pa samo + 10,4°C°. Povprečna temperatura lani januarja + 4,27°C in letos januarja + 2°C. Torej je letošnji januar občutno hladnejši.

Drugače pa tukaj pretežno oblačno s T= -1,7°C in kar solidno slano.
Koseze /vreme.zajcek.org/koseze/
Gradišče /vreme.zajcek.org/gradisce/
KG /vreme.zajcek.org/krgora/

Pihe

Citat od: skywarn.si dne 29. Januar 2008, 22:11:34

Tako kot @štromar, tudi jaz ne morem deliti mnenja s tabo. Pri meni lani januarja Tmin -4,4, Tmax +13,5, Tpovp = +4,16!, letos do sedaj pa Tmin -9,0, Tmax kar +17,1 in Tpovp= +2,0.
Moram pa ob teh podatkih za lansko leto biti pošten, ker so bili merjeni z Oregonko in senzor ni bil na idealnem mestu. :shrug:

Trenutno pa pri meni oblačno, -0,3, Vlaga 95%, tlak 1026,7 Hpa pada.
Drugače pa si lahko še danes ogledujete živo sliko iz mojega okna na http://89.142.252.65:8080/, user: guest, geslo: gost in to samo v Internet Explorerju. Jutri kamera potuje na lokacijo Ravna pri Ligu novemu lastniku @jozetu. :clap:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Gorazd

Kakor Pihe sem tudi jaz od četrtka ležal z vročino 38+ (kja dela ta fenizacija  :icon_haha:)

Pr nas je te dni pogrelo do okoli 12°C. Sedaj pa čakam napovedane kapljice in snežinke.

Lep dan,
Gorazd

Mejte se radi

ablak

Ob 10.00.h

Ponoči se je pooblačilo. Sedaj je oblačno, brez vetra, slana pa še kar vztraja, saj je še vedno nekaj stopinj pod 0.

Temp      -5°C    
Zr.vl.       91 %

Lp

blazek

Proti jutru se je pooblačilo, minimalna je bila -5. Sedaj pa je komaj prilezla nad nič in je 0,3.

Odklon od povprečja bo vrjetno po večini Slovenije kar več kot 2 stopinji. Glede na povprečje 61-90. Kar pa tudi ni mačji kašelj. Lanski januar je bil res ekstrem od ektrema.