ZEVS Forum

Čadrg, Vogel, Kredarica pozimi

Začel/a florjo, 14. Januar 2008, 20:24:25

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Davor

Prelepa fotografska reportaža in zelo lepi ogledi gora tudi za tiste, ki tja ne zahajamo. :icon_wink:

P.S.: Ker si že ravno omenil,da ti naj sporočimo mogoče napake, sem jaz med prebiranjem odkril eno in sicer v tekstu pred sliko kjer je slikan senzor za prenos podatkov v meteorološko sobo in vremenska hišica. Sicer se pa ne obramenjuj, ker je reportaža izjemno lepa in kar vabi k ogledu. :clap:

Lep pozdrav
Brez oblakov ni ciklona!

Astra

Reportaža ena A. Bravo, zelo lepo.  :icon_wink:  :clap:
VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si

TAĐIKI

Lepo  :icon_wink:

Pri tistem oddajniku kot pravite bi lahko šlo za kamero, ki oddaja v živo preko Planeta.

_Roba_

Citat od: florjo dne 14. Januar 2008, 20:24:25
Dolgo sem mislil, da je to ena izmed najbolj popularnih kamer v Sloveniji, toda po ponovnem pregledovanju slik iz Kredarice, sem opazil da z kotom snemanja nekaj ni prav. Končno sem prišel do sklepa, da je to le senzor za prenos podatkov z merilne postaje v meteorološko sobo, prava kamera pa se nahaja na desni strani doma na Kredarici (gledano proti vhodu – z juga proti severu).

To je za mene kamera,ki se lahko obraca levo/desno,gor/dol...Samo kje se pa lahko vidi slika te pa nimam pojma....Mogoce kot kaksen video nadzorni sistem...Slika z krederice pa je zi tiste male na hisi ja.

domenz

"tuti-fruti"

Vremenska postaja Miklavž na Dravskem polju

www.miklavz.vremenskapostaja.com

MaRkUš

Tole je pa tok dobra reportaza pa slike d dol pades.Hudo hudo :clap: :icon_wink:

Gorazd

Slika s kamere je na Mobitelovemu planetu na mobitelih:
Info, kamere, Slovenija, Kredarica

Vidi pa se koča in sneg  :icon_biggrin:

Lep dan,
Gorazd

Mejte se radi

TWISTER

super :icon_wink: jaz obožujem gore, samo mora biti malo "slabše" vreme :icon_haha:

noro, sej priznam tudi sonček je lep v gorah

gradiščan

Odlična reportaža, še boljši opisi..in še boljše fotke... :icon_wink: :clap: