ZEVS Forum

Forum

Začel/a janez24, 14. Januar 2008, 20:18:06

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

janez24

Mene zanima zakaj nimogoče profilof članov več pregledovat, kot je bilo na začetkov označeno, članska lista
letos pa bo

ŽUPMART

Biti pismen je lepo, iaiao...

CitatSmo na začasni novi temi! Prosim za malce potrpljenja, pripravljamo izboljšano novo temo!

piskec

Ne se preveč kregat, fantje. Se že admini dovolj...

Lepo biti strpni in ne pisat enovrstičnih stavkov, ki druge samo žalijo. Počasi!

ŽUPMART

No, no, Maverick...jaz sem moral tudi tisto napisat. :icon_biggrin:ž
Sicer pa kakor vem, redko pišem v osrednjeslovenskem narečju. Tipkarske napake so nekaj drugega... :icon_rolleyes:

Smučar

Fino bi bilo, da bi nekdo samo porihtal une gubke "NOVO", ker je zdaj seznam neprebranih prispevkov kar raztegnjen, ko so gumbi tako veliki.

Lp

polo

Citat od: Smučar dne 16. Januar 2008, 14:58:08
Fino bi bilo, da bi nekdo samo porihtal une gubke "NOVO", ker je zdaj seznam neprebranih prispevkov kar raztegnjen, ko so gumbi tako veliki.

Lp

V profilu si naštimaj obliko foruma na   SMF DEFAULT (srednja izbira)
Tam "NOVO" deluje :icon_smile:

pajac

Kaj ste trmasti :icon_eek:
Se  vidi,da Urše ni.Tudi prvi spamer se je že uspel registrerati na forum in ponuja nogometne karte :icon_haha: :icon_haha:
Užaljenost in maščevalnost bo uničla vse :suspicious:

Smučar

Citat od: polo dne 16. Januar 2008, 16:01:59
V profilu si naštimaj obliko foruma na   SMF DEFAULT (srednja izbira)
Tam "NOVO" deluje :icon_smile:
Hmm, smešno, v Firefoxu pa so gumbi normalni..  :icon_question: :icon_surprised:

P.S. Pa sej sem vedno mel SMF DEFAULT!!  :icon_eek:   Pa sploh nism vedu, da se lohk te teme štela!  :icon_redface:

Zato pa nism nikol vidu glave, pa vedno je bla ista tema, tud k je še bla druga...  :icon_haha: :icon_cry:

Vremenko

Če se ne motim je URŠA spet administrator
In spet je stara verzija foruma.
Mogoče pa imam zaradi angine samo privide :shrug:

Cumulonimbus

mene pa zanima, zakaj mi sedaj kar od enkrat ne pokaže fotografij ob fotoreportažah... vse ostale mi pokaže za nazaj, nekaj zadnjih od TAĐIKIja in robi14... pa mi jih sploh ne pokaže? sem že probal z nastavitvami profila a žal neuspešno :shrug:

lp
Član ZEVS :)

polo

Citat od: Cumulonimbus dne 19. Januar 2008, 14:06:45
mene pa zanima, zakaj mi sedaj kar od enkrat ne pokaže fotografij ob fotoreportažah... vse ostale mi pokaže za nazaj, nekaj zadnjih od TAĐIKIja in robi14... pa mi jih sploh ne pokaže? sem že probal z nastavitvami profila a žal neuspešno :shrug:

lp
Napaka je 100% na tvoji strani,ker meni dela vse ok in že dolgoooo nisem imel problemov z forumum,kot jih imajo skos nekateri :icon_smile:

Edit: mogoče je slikomat kaj štrajkal,ker imata oba slike shranjene na slikomatu.

Cumulonimbus

jaz imam sploh prvič problem s forumom, sam klele pa res nevem kaj bi blo? tam kjer bi mora biti prikazane slikce so prikazani križci :shrug: ostale reportaže mi delajo normalno in vse ostalo tudi :icon_smile:

lp
Član ZEVS :)

Sumani

Ali mi lahko kdo pove, kako priti do arhiva starega foruma?  :shrug: Jaz na tem forumu bližnjice nikakor ne najdem!!! :shrug: :icon_redface:

H2o

Sumani