ZEVS Forum

pomoč pri spletni strani

Začel/a kekec46, 03. Januar 2008, 16:47:17

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

max

Poglej če imaš obkljukano v prenosu owerwrite if new. Lahko pa daš owerwrite all.

eddy

mam

pa je isto
sej pravim nekaj casa dela potem pa se kar odloči da ne bo vec in morm novo mapo naredit pa na nov vse nastimat po pa spet neki cajta dela po pa spet ne dela in je treba spet novo mapo narest

Lp

gradiščan

zamenjaj FTP za tole

http://toolsandmore.de/Central/Produkte/Software/Internet/Webmaster/FTP-Watchdog/

Na priporočilo VREME sem ga pričel uporabljat in je čisto enostaven in brez komplikacij. :icon_wink:

urša

Citat od: MaVeRiCk dne 27. Januar 2008, 18:51:46
Tale watchdog je za moje pojme eden boljših FTP programov, daleč najslabši je pa HS UPLOAD :icon_rolleyes: :icon_rolleyes: :icon_rolleyes:
Vsi,ki uporabljate Wswin bi morda že lahko vedeli,da je HSUpload privzeti program Wswin-a :icon_arrow:
Oba avtorja sta se potrudila in naredila popolno kompatibilnost.HSUpload je treba samo namestiti v mapo Wswin in potem na vse težave lahko  pozabiš :icon_wink:.
Pa nekateri tega enostavno nočejo razumeti in čarajo po svoje... :shrug:
Maverick-sorry-ti si pa zadnji ,ki lahko poveš kaj je dobro in kaj ni.Pri tebi gre prej ali slej vse v maloro in še dlje :icon_haha:

max

Citat od: eddy dne 27. Januar 2008, 18:47:28
mam

pa je isto
sej pravim nekaj casa dela potem pa se kar odloči da ne bo vec in morm novo mapo naredit pa na nov vse nastimat po pa spet neki cajta dela po pa spet ne dela in je treba spet novo mapo narest

Lp

Verjetno ti poslane podatke še shranjuje v mapo temp.files. Ko je mapa polna jo moraš ročno brisat.        V nastavitvah upload files daj don't save, saj jih tako WsWin shranjuje.

jaka

eno  vprašanje, ne vem če spada ravno sem :icon_redface: ampak...če se včlaniš v društvo ZEVS dobiš že narejeno spletno stran in prostor na serverju? pa lahko to spletno stran potem po želji še sam spreminjaš? hvala!

max

Nekako tako, ja. Kontaktiraj kakšneka admina (Vreme, Polo) :icon_wink:

gradiščan

Citat od: jaka dne 24. Februar 2008, 10:36:24
eno  vprašanje, ne vem če spada ravno sem :icon_redface: ampak...če se včlaniš v društvo ZEVS dobiš že narejeno spletno stran in prostor na serverju? pa lahko to spletno stran potem po želji še sam spreminjaš? hvala!

Tako je...član na njegovo željo dobi spletno stran, ki jo je pripravil VREME in dobiš tudi prostor na serverju. V zvezi popravljanje spletne strani pa kontaktiraj z avtorjem...

jaka

aha no hvala...sej glavno zdaj vem...stran pa itak lahk pol sam novo narediš če hočeš in če seveda znaš :icon_biggrin: :icon_wink:

Vreme

Citat od: jaka dne 24. Februar 2008, 10:36:24

V bistvu so ti že drugi odgovorili, jaz še samo prepišem, da lahko vsak po svoji volji spletno stran nato spreminja oz. dopolnjuje. Pri tem ni omejitev!

kekec46

mene pa zanima kolk je ta članarina in kam morš nakazat ali poslat tisti denar ?

hvala LP

piskec

Da se ne bi narobe razumeli:

vremensko društvo ZEVS je prostovoljna organizacija podobno mislečih. V društvo se ne včlaniš zato, da bi kaj dobil, temveč bolj zaradi tega, da bi lahko kaj dal. Dal skupnosti, ki ji z včlanitvijo pripadaš.

Razumeti je potrebno, da vse akcije članov ZEVSa temeljijo na prostovoljni angažiranosti samih članov! Pomoč med člani je na popolnoma prostovoljni osnovi.

Res je, ZEVS svojim članom omogoča nekaj prostora na svojem strežniku, če nimajo možnosti predstavitve svojih vremenskih podatkov kje drugje. Res je tudi, da se ZEVS trudi, da nudi pomoč svojim članom glede postavitve, izdelave, upravljanja vremenskih postaj, vendar tega ne smemo enačiti s komercialno podporo! Samo društvo kot organizacija pričakuje, da se člani sami angažirajo v čim večji meri.

Kako in kje se včlaniti piše na http://portal.zevs.si.

jaka

sej verjetno je ta link že bil kje ampak vseen...če je še kdo zainteresiran za izdelovanje preprostih spletnih strani v HTML jeziku in se še ne spozna najbolj na to, mu je tole lahko v veliko pomoč...vsaj meni je http://www.w3schools.com/html/html_intro.asp

jaka

kaj morš naredit da npr google njde tvojo spletno stran? ker moje npr. ne najde...

joze

Citat od: jaka dne 01. Junij 2008, 11:02:10
kaj morš naredit da npr google njde tvojo spletno stran? ker moje npr. ne najde...

Tukaj jo vpiši in počakaj nekaj dni. http://www.google.com/addurl/?continue=/addurl