ZEVS Forum

Mnenje

Začel/a Pihe, 02. Januar 2008, 15:35:23

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

piskec

Max, fwink je res enostaven in ga lahko naštimaš v treh minutah.

Kam bi pošiljal? Ja, tja, kamor tudi podatke s postaje, ane!  ;D Na grize.zevs.si v eno datoteko, naprimer webcam.jpg.

Potem pa samo na svojih straneh še to sliko notri vtakneš. Pa je.

gradiščan

Citat od: max dne 21. November 2008, 11:23:26

Imam dva programčka Fwink in webcamXp, pa ne vem katerega bi uporabil :icon_question:

LP Max

Predlagam fwink, ker je enostaven in tudi ne obremenjuje PC-ja. XP pa požene procesor v višine po nepotrebnem.

max

Citat od: piskec dne 21. November 2008, 11:36:23
Max, fwink je res enostaven in ga lahko naštimaš v treh minutah.

Kam bi pošiljal? Ja, tja, kamor tudi podatke s postaje, ane!  ;D Na grize.zevs.si v eno datoteko, naprimer webcam.jpg.

Potem pa samo na svojih straneh še to sliko notri vtakneš. Pa je.

Ja, saj sem razmišljal v tej smeri :icon_biggrin:.
Potem si na server samo še dodam pod moj naslov /webcam.jpg, v svoji custom.txt dodam tekst in v fwinku naštimam zadevo, pa mora delat. Na koliko časa pa je priporočljivo uploadanje :icon_rolleyes:

gradiščan

Citat od: max dne 21. November 2008, 11:59:46
Ja, saj sem razmišljal v tej smeri :icon_biggrin:.
Potem si na server samo še dodam pod moj naslov /webcam.jpg, v svoji custom.txt dodam tekst in v fwinku naštimam zadevo, pa mora delat. Na koliko časa pa je priporočljivo uploadanje :icon_rolleyes:
Jah, je treba naredit prostor na spletni strani, morda zamenjaš pa samo naslov ene slikce, ki jo imaš v vrhu..

Uploud - jaz ga imam na 2 sec.

max

Ja, to imam tudi namen :icon_wink:

Hvala! LP Max

Vreme

Max super, sedaj pa te bomo lahko še gledali  :icon_mrgreen:, kar pa se tiče strani pa ti je že Piskec odgovoril, kar na svojo spletno stran!!!

max

Citat od: Vreme dne 21. November 2008, 16:45:08
Max super, sedaj pa te bomo lahko še gledali  :icon_mrgreen:, kar pa se tiče strani pa ti je že Piskec odgovoril, kar na svojo spletno stran!!!

Ja  :icon_wink:, sem že pripravil, tako da jutri bo, smer pa proti Plešivcu(320°) :buttrock:
Samo zdajle moram pa v nočno do 7h zjutraj :icon_exclaim:

max

Citat od: MaVeRiCk dne 21. November 2008, 17:26:07
A to misliš proti Uršlji gori, ko tam v vaših koncih vsi govorite Uršlji gori Plešivc :icon_rolleyes: :icon_question:

Ja, tako je, oddajnik je Plešivec :icon_mrgreen:, zato ker je hrib plešast  :icon_lol:

max

Citat od: MaVeRiCk dne 21. November 2008, 23:14:40
Ok, kakorkoli že, želim, da bi ti kamera dobro služila svojemu namenu :) :icon_wink:
Čez zimo bo ena navadna mini kamera pod napuščem na garaži, naslednje leto spomladi, pa ena wireles na vrhu hiše(antenski drog),
tako da bo razgled na 50% spodnje savinjske doline, smer SZ :icon_wink:

Pihe

Samo opomba: če je to IP web camera, potem Fwink program le-te ne podpira! :icon_arrow:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

max

Citat od: Pihe dne 21. November 2008, 23:28:05
Samo opomba: če je to IP web camera, potem Fwink program le-te ne podpira! :icon_arrow:
Zraven je CD s softwareom za spremljanje in prenos podatkov na net :icon_mrgreen:

max

Nič ne bo danes, sem se zafrkaval z ostrino, pa je tako kot bi pljunil na ekran :icon_kavabanga: :smash: :smash:
Bo treba še mal počakat na € :shrug:

max

SPC 620NC, saj je vredu ko je streem, slike so pa razmazane in presvetle :icon_question:
Bom še preštudiral kako pa kaj.

Pihe

Jaz v naslednjih dnevih pričakujem Panasonic BL C-140 outdoor IP kamero.Glede na to, da sem videl, kakšna izgleda slika te kamere, se nadejam mnogo boljše kvalitete, kot jo imam s sedanjo, ki je resnici na ljubo res malce "preskromna".
Bom poročal in seveda dal na net, ko jo dobim. :icon_wink:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

max

Ne gre bolje nastavit kot takole :icon_exclaim:

Je pa še ena zanimivost, ko dela slike mi jo preveč osvetli, drugače v live stream je vredu.
Ne vem zakaj mi tako dela  :icon_question:
In ko zadevo nastavim, shranim ostrino in osvetlitve v programu, se mi ponovno spremeni in je zanič :smash: