ZEVS Forum

Trenutno vreme [1.1.2008 - 15.1.2008]

Začel/a MINIMAX, 01. Januar 2008, 00:51:40

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 2 Gosti gledajo to temo.

snowflake

zdravo fantje,
trenutno -4,3 stopinje , sneži oz rahlo naletava sneg od včeraj od 23 ure, zapadlo ga je cela 2 cm, upam da bo čez vikend bolje .....
Snow4All!

paradolf

Citat od: snowflake dne 03. Januar 2008, 11:46:06
zdravo fantje,
trenutno -4,3 stopinje , sneži oz rahlo naletava sneg od včeraj od 23 ure, zapadlo ga je cela 2 cm, upam da bo čez vikend bolje .....
Oh potem si pa že srečko s tema dvema centimertoma :icon_wink:
V lj vztrajamo v zgolj oblačnem vremenu. Sem in tja kaka mikroskopska snežinka dol prileti. Temperaturno pa smo kako stopinjo pod lediščem  :icon_rolleyes: Toliko o rahlem sneženju zaenkrat.
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

indijanc

Sedaj vsaj pri meni naletava sneg...Dolgčas... :shrug:

paradolf

No sedaj sem bil zunaj in priznam da se je naletavanje malo okrepilo a še vedno le naletava. Malo še manjka za rahlo sneženje. Pada pa nekako bolj zrnat sneg.
Oblaki so pa kar lepi, tako malo so zabrisani robovi in kaže kot bi malo višje bilo teh snežink malo več.
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

matootam

Res je snežink je malo več, ne fali dosti do rahlega sneženja!
Urh in Golovec imata prav lepo obložene smreke, samo ne vem, je to od včerajšnjega rahlega sneženja ali ivja...
Naj se tole še malo okrepi, pa bo  :icon_wink:

medovreme

Ljubljana - Črnuče (sever Ljubljane) ob 12:15, posamezne snežinke. Vidljivost = cca 14 km (z nadmorske višine 328 m; če vzamem 298 m + 30 m do 8. nadstropja), Krima se ne vidi (pogled proti JZ).

Kaj je na obzorju?

gradiščan

GRADIŠČE:

končno posamezne snežinke :icon_wink: :clap:, kar ne morem verjet očem.. začelo se je.. :clap:
temperatura -2.4 stopinje

Ciklon

oblačno, naletavajo drobne snežinke občasno tudi malo debelejše
T = -2°C
RH = 90%
p = 1025mb - raste
:icon_wink:
Raj je v naravi :buttrock:

zigarrdo

oblačno in tudi posamezne snežinke :icon_smile:

T = -1.8° C

Nisem pa prepričan da lahko temu rečemo da se začenja (na sneg mislim) :icon_question:
Everywhere you go you always take the weather with you

herkules

vrata čepovanska dolina
rahlo naletavajo snežinke-a skozi oblake kuka tudi sonce
T=-1.7C
RH=70%
P=1017mb

Ledeni

Sicer je že zjutraj naletaval sneg, sedaj pa je nekoliko močnejši in lahko bi že skoraj rekel da rahlo sneži. Temperatura je kar lepa, -1,4°C, od jutra se ni bistveno ogrelo.Tmin je bil šele ob pol desetih dopoldne, in sicer -2,0°C ( :icon_question:) Piha šibak vzhodnik.

Res je, kar je napisal blazek, ta prekleta oblačnost ne da, da bi se pošteno ohladilo. Zemlja je še vedno mokra, na njej pa leži okoli 6 cm snega, ki deluje kot dober izolator. Sproti ga topla zemla pobira, moralo bi ga biti 14 cm.

simply

Spodnja soška dolina :
oblačno, malček vetrovno
T : + 2.5 C

matootam

Sedaj pa rahlo sneži tudi pri nas!  :icon_wink:

slo123

tudi v bežigradu sedaj rahlo sneži  :icon_wink:

ŽUPMART

Pri nas nekaj zelo zelo na rahlo naletava. Mater, da se ne more okrepit.  :icon_rolleyes:

Sicer pa sem se včeraj vrnil iz Bovca (oz. natančneje Čezsoče). Ob Soči je vse dni vztrajalo močno ivje po drevesih, tleh...temperatura večinoma pod 0 °C. Vsaj tak občuetk je bil. Topilo se ni kaj preveč. Sonca zaradi gor ni - to je tudi eden od vzrokov za vse skupaj (za vlago poskrbi reka).
Čisto drugačna situacija je v Bovcu samem. Vsak dan nekaj ur sonca, zato je temp verjetno nabilo precej nad nulo. Čez dan nobenega ivja, slane...
Včeraj na Pihetovem hišnem hribu (Kaninu) pa je bilo sanjsko. Toplo sonce in lepo mrzlo, tako da je sneg ves dan ostal neodjužen. Med skalovjem smo videli tudi kozoroga (saj sem poslikal, bom eno mini reportažo naredil). :clap:
Bilo je fantastic! :beerchug: :bouncy: :wavey: :praise: