ZEVS Forum

Nadgradnja foruma

Začel/a matic19, 31. Oktober 2024, 22:59:34

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

komar

Ene pet postov više sem priložil dve sliki temnega načina privzete teme na svojem telefonu (Samsung Internet Browser, na Chromu temni način na privzeti temi ne deluje, ostale brskalnike pa nimam sprobaval, ker jih niti nimam naloženih na telefon). Matic, če ti pa še to uspe, potem pa sploh ne vem več, za koga naj te sploh še imam. :)

A nima noben drug Samsungovega telefona? :)

khirsher

Citat od: komar dne 30. Marec 2025, 15:42:07A nima noben drug Samsungovega telefona? :)

Jaz imam Xiaomi telefon, z Brave brskalnikom, vklopljen temni način in še deluje. Na računalniku pa imam Microsoft Edge brskalnik z dodatkom Dark Reader-jem. :)

Ledeni

Citat od: matic19 dne 24. Marec 2025, 20:27:32@Ledeni kolikor se spomnim ti uporabljaš Tapatalk. Si ga slučajno že sprobal? Ali deluje kot bi moral? V logu vidim precej nekih napak in me zanima, če moram ukrepat :)
Sicer dela, a ne brez napak. Na vrhu zahteva prijavo - ki pa ni možna. Samo ko podrsam proti dnu strani in pridem do nedavnih objav, pa dela. Dovolj dobro da pogledam temi Trenutno vreme in Smeh in solze. Itak ga bolj redko uporabljam.

Storm89

Super nadgradnja in pohvale za trud matic19 :buttrock:
Kot gledam je enaka osnova kot gobe.si/forum kateri ima takšno nadgradnjo že nekaj let. Odlično :D

matic19

Citat od: komar dne 29. Marec 2025, 20:35:51Jaz imam idejo. ;)  A med tremi možnostmi lahko nastaviš oz. izbereš System Mode? Če imam prav, bi bil potem prikaz odvisen od nastavitev v brskalniku.
Ne, pusti mi izbrati samo barve. Se bom še malo poglobil en dan, da probam razumet od kod pride to dovoljenje.

Citat od: Ledeni dne 30. Marec 2025, 18:21:29Sicer dela, a ne brez napak. Na vrhu zahteva prijavo - ki pa ni možna. Samo ko podrsam proti dnu strani in pridem do nedavnih objav, pa dela. Dovolj dobro da pogledam temi Trenutno vreme in Smeh in solze. Itak ga bolj redko uporabljam.
A ti napiše kakšno napako ob prijavi?

max

Hoj, meni pa manjka nekaj gumbov.....Neprebrani posti in/ali ozači vse kot prebrano, kot je bilo prej, da lahko preberem tisto kar me zanime, ne pa da iščem vsepovsod  ;)

komar

Če te prav razumem, iščeš povezavo, ki jo imaš objavljeno proti koncu 2. strani te teme (in na sliki v priponki). Na povezavi pa potem enostavno lahko označiš vsa sporočila kot prebrana.

max

Nimam pogleda kot ti. Kako pa sploh pridem v neprebrane teme???

komar

Joj, @max, zakaj bi se vozil po regionalki s 50 km/h, če lahko že v štartu zaviješ na avtocesto? ::)

Prej si prišel najprej na forum (http://forum.zevs.si/index.php), potem pa s klikom na tekst (gumb) v neprebrane teme (http://forum.zevs.si/index.php?action=unread). Zdaj pa prideš direktno v neprebrane teme, potem pa greš lahko (nazaj) na domačo stran foruma ali kam drugam. A ni tako celo bolje?

Prej nisi imel posebnega gumba za prihod na forum, ne vem, zakaj ga zdaj rabiš za neprebrane teme.

ŠTROMAR

Citat od: komar dne 01. April 2025, 11:10:23Joj, @max, zakaj bi se vozil po regionalki s 50 km/h, če lahko že v štartu zaviješ na avtocesto? ::)

Prej si prišel najprej na forum (http://forum.zevs.si/index.php), potem pa s klikom na tekst (gumb) v neprebrane teme (http://forum.zevs.si/index.php?action=unread). Zdaj pa prideš direktno v neprebrane teme, potem pa greš lahko (nazaj) na domačo stran foruma ali kam drugam. A ni tako celo bolje?

Prej nisi imel posebnega gumba za prihod na forum, ne vem, zakaj ga zdaj rabiš za neprebrane teme.
Vsakdo od nas ima svoj način, zato ne posploševat na osnovi lastnih preferenc!

komar

Citat od: ŠTROMAR dne 23. Marec 2025, 14:44:37Hvala Matic, našel kar sem iskal.
Ja, in, koliko načinov pa poznaš? Z veseljem bi navijal za tvoj način, če bi ga le bil ti pripravljen tudi deliti z javnostjo. Naj mar po tvoje navijam za Maticev predlog, ki nam, pardon, povsem dobronamerno, svetuje, da naj pač klikamo na oblačke ob temah?! Sicer je pa @max sam napisal, nekako tako, kot da se noče vsakič vsepovprek furati po brezpotjih, zato sem pri pisanju svojega odgovora izhajal iz njegovih preferenc, ne pa svojih. Po drugi strani pa pač moram priznati, da način, ki sem ga opisal, tudi sam z velikim veseljem uporabljam vse od tvoje postavitve tozadevnega vprašanja 23. marca 2025, za kar ti izkazujem tudi hvaležnost.

paradolf

Max razumem tvoj post. V prejšnjem forumu sem imel tudi sam nastavljeno tako kot si sam opisal.
V tem novem forumu ko kliknem na povezavo, ki sem jo imel še od prej, da so se mi ob vstopu pojavile v štartu neprebrane teme kjer so bili objavljeni novi posti, se mi ravno tako pokažejo nove neprebrane teme. Danes zjutraj recimo tako 4 teme, kjer so bili objavljeni novi posti. Kliknem na prvega in ga preberem, nato pa ni gumba, kjer bi z klikom nato bile meni filtrirane 3 preostale nove neprebrane teme. Za preostale tri moram po eni možnosti nato klikniti na "zevs forum" in "poskrolati" dol , da vidim oblačke, kjer so posti v temah, ki jih nisem prebral. Druga možnost, ki jo sam uporabljam pa je, da ponovno kliknem na bližnjico, ki jo imam v brskalniku in se mi nato prikažejo ostale 3 preostale neprebrane teme.
Mogoče ti je kaj pomagalo  :)
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

komar

Citat od: paradolf dne 02. April 2025, 05:53:49Kliknem na prvega in ga preberem, nato pa ni gumba, kjer bi z klikom nato bile meni filtrirane 3 preostale nove neprebrane teme.
Jaz pa nisem tako :angel: prepričan, da se razumemo. A gumb "nazaj" v brskalniku ti pa ne deluje? Sprobaj še to in javi, če ti zadeva še kar ne bo delovala.

paradolf

No, to pa res nisem poizkusil. Ni se mi zdelo niti logično, da bi to poizkusil. Po moji logiki če greš nazaj, ti pokaže neprebrane teme vključno z tisto, ki si jo ravnokar bral.
Torej ja, če greš z gumbom v brskalniku nazaj, ti pokaže preostale neprebrane teme, brez tiste, ki si jo ravnokar obiskal.
Hvala, lahko bi pa že takoj napisal, da ne bi odkrivali tople vode  :D
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

komar

Citat od: khirsher dne 30. Marec 2025, 15:57:12Na računalniku pa imam Microsoft Edge brskalnik z dodatkom Dark Reader-jem. :)

Deluje tudi v Chromu in celo v privzeti temi. En Dark Reader je sicer plačljiv, ne pa vsi. ;)