ZEVS Forum

Dan ko bo Kredarica 1. v tej zimi beležila 1.5m. snega?

Začel/a Cumulonimbus, 26. December 2007, 17:57:08

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Cumulonimbus

madonca nakoncu bom še jaz zmagovalec :icon_lol: res me je količina novozapadlega snega na kredarici negativno presenetila, pa tolk je kazao še v petek, da bi bila končna komulativa novozapadlega snega do ponedeljka zjutraj komot 1m. sedaj ga pa še pol metra ni :icon_wink:

še bo napeto 100% :drool:

lp
Član ZEVS :)

Cumulonimbus

ablak & Elessar verjetno bosta vidva zmagovalca v četrtek povejta kaj bi raje imela ali dežemer, ali termometer? ampak vseeno počakajmo do tistega dneva, da ne bo spet pol par cm. manjkal, čeprav dvomim :icon_wink:

lp

blazek

Pustimo se presenetit. MOgoče bo pa le 14cm snega palo. In se bo uistavilo tik pod mejo. POtem se stvar lahko še malo zavleče in bi bil eventuelno tudi jaz zmagovalec. You never know. :icon_wink:

piskec

Maverick, nekam velikokrat "moraš" napisat enovrstičnico.

Prosim te, nehaj. Vzami to kot opozorilo.

OPOZORIM, pa me ne upoštevata? Ne eden ne drugi? Se vama zdi to hecno? Fino? Super?

Prosim!

ablak

Višina snežne odeje

Sreda, 16. januarja 2008, ob 7. uri

Opazovalna postaja   Višina snega

Triglav Kredarica              140cm :icon_arrow:

Sodeč po napovedi bo stava jutri končana in bo obveljal rek, da tudi slepa kura zrno najde.

Cumulonimbus

evo še 5 centi pa smo končal s stavo :icon_cry: :icon_lol: jutr ga bo zjutri gor od 155-165cm. tko nekak :icon_wink:

lp

Elessar

Upam da ga do polnoči nebo zapadlo 5cm pa sem dobil stavo črpeva mislm da ga bo do polnoči že 150!! :clap:
Lp, Tilen

Cumulonimbus

Citat od: Elessar dne 16. Januar 2008, 22:03:34
Upam da ga do polnoči nebo zapadlo 5cm pa sem dobil stavo črpeva mislm da ga bo do polnoči že 150!! :clap:

Elessar itq sta vidva zmagovalca, veljajo pa samo rezultati ob 7h zjutraj, tak da se ni za bat :clap:

lp

Elessar

Citat od: Cumulonimbus dne 16. Januar 2008, 22:34:30
Elessar itq sta vidva zmagovalca, veljajo pa samo rezultati ob 7h zjutraj, tak da se ni za bat :clap:

lp

Hehe jah temu bi se reklo začetniška sreča čeprav ubistvu gre vse za srečo! :icon_haha:
Lp, Tilen

paradolf

Kredarica 17.01.2008 ob 7h zjutraj: 160cm
Čestitke ablaku in Elessarju  :clap: :icon_wink:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

matootam

robi14

Čestitam obema!!!  :clap: :clap:

Malo pa sem žalosten, da je bila stava za ušivega 1,5 m, namesto da bi stavli za 3+ m :icon_biggrin:

paradolf

Malo za primerjavo iz preteklih let kolikor si pišem višine.
Na dan 17.januar je bilo leta:
2004   210cm
2005   100cm
2006   260cm
2007    65cm

Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

Cumulonimbus

čestitam zmagovalcema, podatke mi pošljita na ZS pa se tam naprej menimo kaj in kako :icon_wink:

lp

Ciklon

Raj je v naravi :buttrock: