ZEVS Forum

Portal ponovno

Začel/a Vreme, 22. December 2007, 21:05:18

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 3 Gosti gledajo to temo.

piskec

Ah, saj ne iščejo direktno...

Kar naprej preiskujejo vse. In ko najdejo luknjo, napadejo. Čisto vseeno kdo in kaj si....

Pihe

Mogoče butasto vprašanje, ampak vseeno: Kak nivo zaščite pa ima ta naš novi ponudnik, če se lahko Turki tako "mimogrede" sprehodijo skozi? :icon_question:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

max

Mimogrede, poglejte maile, jaz sem danes imel dva Junk-maila, mislim da v turškem jeziku  :icon_exclaim: :icon_surprised:

Vreme

Tako stvar je takšna,da zevs.si vodi na začasno lokacijo "starega" portala (Fredek hvala  :praise: ) tako  bo lahko tudi Twister na RTVSlo omenil delujoči portal.  ;D

Vsekakor pa se bomo potrudili in portal usposobili čim prej, če ne drugače pa ga bomo naložili kar na novo, pa da vidimo, kdo bo bolj vztrajen mi ali oni! :icon_bird:

adsl

LP!
Mene pa zanima, če se že kaj ve kdaj bo spet zaživel novi portal? Ker je res škoda, da bi šlo toliko truda v nič!  :wavey:

piskec

Nova verzija portala je že skoraj pripravljena. Manjkajo še nekateri dodatki, ampak upam, da bo kmalu!

adsl

Havala piskec za informacijo!
:wavey:

piskec

Na žalost gre počasi.

Jaz bi bil še najbolj vesel, če bi šlo hitreje. Pa najbrž tisti, ki dela portal, še bolj... :)

Vreme

Torej najprej naj se vam oproščam, a enostavno ni šlo prej  :shrug:, toliko drugega dela sem imel, da enostavno nisem prišel zraven. No ja  vmes sem še celo  našel kakšen dan, pa sem po nerodnosti,neumnosti, nevednosti, neučakanosti pa še kakšen izraz bi se našel, pa ga ne bom uporabil   ;D tudi kaj zafrknil, pa je šlo vse skupaj k vragu pa spet jovo na novo  :banghead:

Torej pred nami je posodobljen portal, nameščena najnovejša verzija, ki naj nebi imela več varnostnih napak, tako da upajmo, da nas ne bodo spet napadle kakšne turkinje :icon_confused:

Portal najdete na naslovu http://zevs.si/index.php , kot vidite pa je zaenkrat brez člankov ( to pa sedaj ni odvisno od mene  :icon_haha:), ko ga bomo napolnili pa bo šel star portal v arhivo.  Da se je potrebno ponovno prijaviti na portal je verjetno že vsem jasno, da pa ga bomo še razvijali naprej, pa je tudi samoumevno  8)

joze

WAW :icon_eek:, super zgleda :buttrock:

@Vreme, hvala! :praise: :praise: :praise:

JaniS

Ciklon

Bravo! Super! :icon_wink: :clap:

Kje lahko objavljam članke oz. novice? :icon_question:
Raj je v naravi :buttrock:

Vreme

Citat od: Ciklon dne 03. November 2008, 19:04:20
Bravo! Super! :icon_wink: :clap:

Kje lahko objavljam članke oz. novice? :icon_question: