ZEVS Forum

Portal ponovno

Začel/a Vreme, 22. December 2007, 21:05:18

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 4 Gosti gledajo to temo.

TgT

medovreme

Pa tole je več, kot odlično!!!

Vse pohvale!

:bouncy: :bouncy: :bouncy: :bouncy: :bouncy: :bouncy:

lp, Medovreme
Kaj je na obzorju?

ŠTROMAR

Navdušen sem nad novim izgledom portala in hvala vsem, ki se trudite. :praise:

ŽUPMART

Ena pripomba...rahlo pogrešam čvekafon, če bi se ga dalo uredit... :icon_wink:
Pa malo mi manjka ažurnosti s strani urednikov za novice. :icon_arrow:

maestro

a se je treba na portal povsem na novo prijavit? mene nikakor ne sprejme  :icon_question:
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

Ciklon

Citat od: maestro dne 28. September 2008, 11:22:21
a se je treba na portal povsem na novo prijavit? mene nikakor ne sprejme  :icon_question:

Ja na novo se je treba registrirat.
Raj je v naravi :buttrock:

gradiščan

Ali imamo trenutno hekerski napad na portal?  :icon_arrow: Meni pod zevs.si opdpira nekaj po turško: :icon_eek: :icon_exclaim:

TURKISH REBUPLICAN HACKERS!!!HACKED BY FAHRETTiNALTAY....DÜNYA TERÖRiSTLERiNi
KAPALI KAPILAR ARDINDA DESTEKLEYiP BESLEYEN AMERiKA BiRLEiiK DEVLETLERi DÜNYANIN EN BÜYÜK TERÖRiST

adsl

LP!
Meni tudi odpre to stran Gradiščan!  :icon_question:  :icon_question:  :icon_question:

Ciklon

Citat od: gradiščan dne 28. September 2008, 12:13:33
Ali imamo trenutno hekerski napad na portal?  :icon_arrow:Meni pod zevs.si opdpira nekaj po turško: :icon_eek: :icon_exclaim:

TURKISH REBUPLICAN HACKERS!!!HACKED BY FAHRETTiNALTAY....DÜNYA TERÖRiSTLERiNi
KAPALI KAPILAR ARDINDA DESTEKLEYiP BESLEYEN AMERiKA BiRLEiiK DEVLETLERi DÜNYANIN EN BÜYÜK TERÖRiST
Citat od: adsl dne 28. September 2008, 12:21:19
LP!
Meni tudi odpre to stran Gradiščan!  :icon_question:  :icon_question:  :icon_question:

Nista edina.  ??? :shrug: :icon_question:
Raj je v naravi :buttrock:

Vreme

Uf, očitno so nas resnično napadli Turki  :icon_evil: Poteka postopek reševanja....

ŽUPMART

Ajej, dobro porihtajte. :shrug: :icon_kavabanga: :icon_exclaim:

medovreme

Vsekakor obvestiti ponudnika (kar je bilo verjetno že storjeno), ta pa policijo (kar je tudi verjetno bilo že narejeno).  :banghead: :police:

lp, Medovreme
Kaj je na obzorju?

Astra

Grdo, v Turčiji me ne vidijo nikoli več.  ???
VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si

piskec

Takole je fantje... Zadeva na žalost še ni rešena in nič ne kaže, da bo prav kmalu.

Zato bo potrebno še nekaj čas potrpeti, že samo zbiranje podatkov traja mnogo dlje, kot sem si mislil. Problem je v tem, da pri novem ponudniku ne morem nič početi iz službe.

Ampak ne obupat! Zadeva se bo porihtala.

Le tako za informacijo - Turki si krivi za večino napadov v zadnjih letih. So tudi eni najboljših z največjim številom zmobijev po svetu. Če ne že najboljši, so pa sigurno najopaznejši, saj so po pravilu skoraj vedno "revolucionarni".  :o

walter76

:icon_evil:
Hm sprašujem se s ščim smo se jim zamerili?
Od vseh nas najdejo in to ko smo glih na novo postavili portal... :icon_kavabanga:
No tudi to je reklama ,četudi črna... :icon_mad: :banghead:
Prijatelj vremena !