ZEVS Forum

Portal ponovno

Začel/a Vreme, 22. December 2007, 21:05:18

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Pihe

-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Vreme

Citat od: MaVeRiCk dne 05. Januar 2008, 13:11:53
To bi te še vprašal @Vreme, tam ko morš navest vir spletne strani, jaz pa te članke iz nedeljskega dnevnika na roke vn prepisujem, kako naj potemtakem objavim ta članek iz nedeljskega dnevnika na portalu, ko pa morm navest spletno stran :icon_question:

Na koncu članka moraš obvezno napisati vir v tvojem primeru torej Nedeljski dnevnik, spletno stran ne rabiš navesti!

Ledeni

Saj smo na zadnjem srečanju na Trebelnem govorili, da je objavljanje člankov na portalu preveč zapleteno. To marsikoga odvrne od pisanja.

piskec

Kot kdo pa si ga objavil?

Vreme

Članek si sicer napisal in shranil, ne pa objavil. Za objavo članka moraš pogledati čisto spodaj, kjer moraš najprej odpreti razdelek objava, kjer moraš določiti status prispevka-torej objavljeno, in dodaš kljukico čisto spodaj za objavo članka na prvi strani, ter na koncu vse skupaj shraniš

Kar pa se tiče objavljanje člankov na portalu ni popolnoma nič zakomplicirano, vsekakor pa za to ni potrebno imeti magisterija  :icon_biggrin:. Napišeš članek opraviš zgoraj navedene postopke in to je to. In kaj je zdaj komplicirano Ledeni????

urša

Citat od: Ledeni dne 05. Januar 2008, 14:33:34
Saj smo na zadnjem srečanju na Trebelnem govorili, da je objavljanje člankov na portalu preveč zapleteno. To marsikoga odvrne od pisanja.
Točno tako  :icon_wink: :icon_arrow:

blazek

Članek ni problem spisat in objavit na portalu. Problem je slike naložit.

Vreme

@Maveric ja vidim, da pišeš v napačno kategorijo. Novice so tiste v katere naj bi pisal, tam pa imaš celo vrsto podkategorij pripravljenih.

@ ostali Še sedaj ne vidim v čem je problem. Zdaj naenkrat je že enostavno članek napisat problem pa so slike :icon_question:. Tudi slike sploh niso problem. Klikneš ikono za slike dodaš povezavo, določiš lahko tudi velikost slike in to je to :icon_wink:

Najprej poskusite potem pa povejte v čem je problem  :icon_rolleyes:

blazek

Bom še jaz ta teden kakšen članek objavil na portal. Pa bom rajš še pol kakšno reku. Upam, da imam še veljavno geslo za objavljanje člankov. :icon_question:

Vreme

Citat od: blazek dne 05. Januar 2008, 20:12:07
Bom še jaz ta teden kakšen članek objavil na portal. Pa bom rajš še pol kakšno reku. Upam, da imam še veljavno geslo za objavljanje člankov. :icon_question:

No to pa mi je že bolj všeč, seveda pa še vedno imaš dovoljenje za pisanje člankov na portalu  :icon_wink:

Vreme

Da ne bo nejasnosti kar se tiče objavljanja slik na portalu:

Najprej kliknemo na ikono:

Nato vpišemo mesto kjer se nahaja slika:

ter določimo velikost slike. pri tem pazimo, da slika ni večja od 500x400:

Upam, da je sedaj dovolj razumljivo in da dodajanje slik ni neki bav bav!

Vreme

Citat od: MaVeRiCk dne 06. Januar 2008, 12:19:20
Kaj pa glede avtorja, namreč kadarkoli ko objavim članek, je članek brez avtorja, pa tud ko objavljam, mi nikjer ne zahteva imena :icon_question:

Npr. objavil MaVeRiCk

Članki ki so objavljeni so že nekaj časa brez avtorja in tako bo tudi v naprej!  :icon_biggrin:

Vreme

Ni problema bom zbrisal!! :icon_wink:

Vreme

A je kdo še skeptičen, da je dajanje člankov in fotografij na portal zelo komplicirano?  :icon_biggrin:

Vreme

Barva pisave je uporabniško določena,tako da tukaj ni kaj spreminjati. Vidim  pa, da se ti je v zadnjem prispevku vrinila drugačna barve pisave, hmmm :icon_question: