ZEVS Forum

Portal ponovno

Začel/a Vreme, 22. December 2007, 21:05:18

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

paradolf

Jaz se ne uspem prijaviti na portal. Tako sedaj sploh ne vem več ali imam pravilno geslo ali ne. Sem se že obnašal kot da sem pozabil geslo in skušal poslati zahtevek za novo geslo pa tudi to ne gre.
Napiše mi:

Zahteva po ponastavitvi gesla je spodletela zaradi Ne najdem uporabnika z danim uporabniškim imenom in naslovom e-pošte.

Sedaj ne vem ali ni aktivirano geslo ali pa boh ve kaj je narobe :icon_question:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

max

Na portal se je potrebno na novo registrirat, jaz sem se s starim imenom in geslom, pa dela :icon_wink:

Vreme

O Astra vidim, da pripravljaš nekaj odličnega  :icon_wink:

Ja fantje prijaviti se je potrebno na novo, seveda pa lahko z "starim uporabniškim imenom in geslom"  ;)

walter76

Meni ok..,lepo opravljeno..akcija..
Prijatelj vremena !

paradolf

Sem opravil registracijo na novo in sem se lepo prijavil.
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

walter76

Portal resnično dobiva na izgledu in je vedno bolj IN.
No pogrešam samo moje ime pri članih....
Prijatelj vremena !

fredek

Čez ene par dni bo spet povezana baza članov in ta članek na portalu, potem ne bi več smelo biti problema. (Ob tem upam da je baza ažurna).

walter76

Citat od: fredek dne 09. November 2008, 20:12:13
Čez ene par dni bo spet povezana baza članov in ta članek na portalu, potem ne bi več smelo biti problema. (Ob tem upam da je baza ažurna).

No jaz sem uradno postal član tam okoli praznikov mislim da pred zadnjo "popravo",ki je bila 31.10
Tako da nisem še noter vpisan...
Sicer vse ok...
Prijatelj vremena !

piskec

Baza ni čisto ažurna, ker pač nisem mogel notri vpisovat kar nekaj časa...  :icon_kava:

A to že lahko zdaj delam?

fredek

Baza ne dela cca 1,5 meseca, ogkar sem popravljal server (matična oz. napihnjeni kondenzatorji) in mimogrede instaliral novo verzijo CC-ja. Nekatere stvari sem spravil v pogon takoj (portal) nekatere pa so še ostale v nedelujočem stanju (dostop do podatkov in avtorizacije). Baza sicer dela, samo frontenda nima vklopljenega. Bom vklopil tisto staro verzijo, kjer imaš dostop samo ti, tam ni komplicirano z avtorizacijami (upam da še veš geslo.) Ti javim ko bo.

TgT

No torej, preberi še enkrat zadnjo vrstico  :icon_mrgreen:

TgT

.. zato prosimo za razumevanje.

Nič ne napadam, samo smešne imaš doskrat  :icon_lol:

Vreme

Kako je kaj z uredniki portala? Koliko vidim, že nekaj časa ni nič napisanega, tudi o mrazu na Komni ni niti besede. Se sprašujem če ne bi bilo najbolje, da se dogovorite in uvedete dežurstvo, kot imamo to zelo dobro narejeno pri napovedovalcih vremena!!!

fredek

Maverick, na portalu je odprt kontakt in tam lahko prijaviš vsako napako, ki jo opaziš. Jaz jo dobim direkt domov in lahko kar uredim. Pisanja po forumu malo berem, ker nimam več dosti časa in ker je že skrajni čas da malo odrastete.

Sicer pa hvala za opozorilo, bom popravil. Je pa zanimivo, da je trajalo skoraj 2 meseca, da je nekdo opazil to napako.

Za vse:
Karkoli se tiče portala (napake ali problemi) prosim meni preko portala ali direkt na mail. Tako bo zagotovljen najmanjši možni čas za odpravo napak. Na to temo sem prišel čist slučajno, ker nisem dobil sporočila, da je kdo kaj napisal. Žal.

Galerija je zaenkrat delala brez problemov, vsaj noben ni nič javil, tako da od danes več ne bo v testni fazi. Prav tako bo najboljša slika meseca objavljena v koledarju, tak da se potrudite.

walter76

Ne vem če se je ideja že pojavila,toda morda ne bi bilo slabo če bi enkrat tedenko naprimer nekdo od napovedovalcev na portal dal napoved(izglede) za prihajajoč teden (strokovno pojasnjeno)v sliki in besedi.
hetaZa to sicer predlagam osebno Twisterja in Skywarna ter Piheta .

P.S LE PREDLOG
Prijatelj vremena !