ZEVS Forum

Jutro, 19.decembra 2007

Začel/a ablak, 20. December 2007, 00:34:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

ablak

Mrzlo zimsko jutro nam lahko pričara čarobne trenutke v naravi, seveda pa tudi tu velja pregovor rana ura – zlata ura. V današnjem, je bila poleg zlate tudi srebrna, saj se je sneg svetlikal v vseh lesketajočih odtenkih. Ni kaj, nizke temperature okrog tega naredijo svoje.
Narava je postregla tudi z zanimivimi zameti, ki jih je napravil severovzhodni veter, ki je pihal te dni nazaj. Nekaj trenutkov tega jutra sem shranil v digitalca, pa jih dajem še ostalim vremenskim zanesenjakom v pogled.

Sonce še ni vzšlo, temperatura je dosegla minimum -16 °C.

V dolini pod mano leži vas Retje, ki je znano mrazišče. Danes zjutraj se je živo srebro ustavilo pri -22 C.

Še malo in zaspano sonce bo pokukalo na zasneženo pokrajino...

Veter je napihal sneg v prelepe skulpture, zopet drugje je zemljo pometel  prav do gole zemlje prekrite z tanko odejo  suhe trave.

Tudi cestni službi je severovzhodni veter napravil nekaj preglavic...

V kolikor sem prilepil preveč fotk, me prosim opozorite, da bom drugič dozo zmanjšal.

Lp

max

Krasne fotke, lepo se vidi, kako se veter igra s snegom in dela lepe "skulpture) :icon_wink:

matootam

paradolf

Čudovito ablak  :clap:
Res nas razvajaš  :drool:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

blazek

Dobr je stisnilo v vasi Retje, Pa prelepe radiacijske meglice. :icon_wink:

Veter je res oblikoval razno razne zamete.

Pihe

Ej, ablak! Lepih fotk ni nikoli preveč! Bravo!
Enkrat pa res moram te vaše lepe kraje obiskat.Imam željo že dolgo časa.
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Mr.Bear

Lepe fotografije.  :praise: :icon_wink: In lepih fotografij ni nikoli preveč. :icon_arrow:

markokorosec.net

alan

Amare

ŽUPMART

ŠTROMAR

Nikoli ni preveč tako lepih in zanimivih fotografij. Prav polepšaš nam dan v teh meglenih dneh.
Koseze /vreme.zajcek.org/koseze/
Gradišče /vreme.zajcek.org/gradisce/
KG /vreme.zajcek.org/krgora/

Cumulonimbus

zanimivo da je med tvojim krajem, koncem karkoli in vasjo retje pod tabo bilo kar 6°C razlike :icon_eek: :icon_eek: krasne fotke drugače :icon_wink:

lp
Član ZEVS :)

oleg

res lepo in povrhu še minus 22  :icon_eek: :icon_wink:
oleg