ZEVS Forum

Trenutno vreme (1. 1. 2021 - 31. 1. 2021)

Začel/a Matej1998, 01. Januar 2021, 00:44:47

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

gregach

Tudi pri meni razočaranje. Sicer kar solidne padavine, 3,4 mm/h, pa ne more preklopiti v čist sneg.
T=1,8 °C

EDIT (21:45): Neverjetno, T padla na 1,1 °C, so pa padavine povsem ponehale. Do zdaj v 4 urah sicer že 8 mm dežja. Totalno razočaranje.
"Baba je tako kot oblak: če gre stran bo morda še lep dan."

t-storm

Vsekakor zanimivo dogajanje - nepričakovano pričenjajo leteti plahte pri +3 st. Res je odvisna intenziteta.

maestro

Na Bledu sneži.
Ravnokar iz Pokljuke, tam novega že več kot 5 cm.
Še slika od gor:
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

bbator

Ni vse v snegu, nekaj je tudi v nevihtah!

dbdeki

Pri meni sipa ze cca 2 uri. 7cm...mogoce gre za presenecenje??? :buttrock:

ŠmarnogorčaN

Citat od: bbator dne 05. Januar 2021, 21:17:18
Močno sneži in je pobeljeno. :buttrock:

Tudi pri nas v Šmartnem, končno se je kotl ohladu :buttrock:

Thor

zevs.si[move]

drinky666

Velenje
Sneži pri 0,8° C, preklopilo je okrog 19. ure. Imamo pa 2 cm zelo mokrega snega.
Sem optimist in do jutra pričakujem 10 cm.  :buttrock:
Aleš Rozman, Neurje.si team
http://neurje.si/

bajta

Oblak69

Šentjošt nad Horjulom, 642m

Sneži, 5 cm novega snega na 6 cm podlage :icon_wink:
T= -0,6 °C
vlaga= 98 %
Veter= burja do 5 km/h

Padavine= 7,4 mm
Višina snežne odeje= 11 cm

Neurje123

Pri nas zmerno do močno sneži, ob 21:15 je povsem preklopilo v sneg in takoj že pobelilo. Temperatura je le še par desetink stopinje nad ničlo.

Snežna odeja je debela že 1-2cm in se razmeroma hitro debeli sedaj. Precej sem presenečen, saj sem pričakoval kasnejši preklop v sneg. Najmočnejše padavine pa šele prihajajo. Sneg se prijemlje že tudi cestišč.

Edit 22:00: Zunaj močno sneži, eno močnejših sneženj pri nas v zadnjih letih. Pobelilo je že ceste, snežna odeja je debela že vsaj 2-3cm. Padajo velike snežinke in to na gosto.

edit 22:35: Od 21:50-22:20 je pri nas res močno snežilo, sedaj je sneženje prehodno nekoliko oslabelo. V 1 uri je pri nas zapadlo okoli 3-4cm snega, res presenečen. Postaja Maribor Vrbanski plato je v snegu od 21:20-22:20 namerila 3.1mm (torej le v 1uri) in v 30 min. od 21:50-22:20 kar 1.9mm.

Storm89

Pod Pohorjem sneži že dobro uro, pobeljeno, slab cm :icon_wink:

matic19

V Šiški je malo prej napol preklopilo v sneg, padavin pa zmanjkuje. Toliko od tega za danes... 10mm dežja in par stopljenih snežink je vse kar zmore  :icon_rolleyes:

krispy123

Zmerno-močno sneži pri 0,0C in se krepi. Smo na 3cm ob klasičnem brezveterju po dolini. Oziroma občasno potegne sapica blagega severnika.

kekec46

Rahlo sneži že od 17h ure pri temperaturi rahlo nad 0°C, rahlo pobeljeno ...
Aladin in SHD sta nam namenjala med 10 in 15mm padavin, ampak kot zgleda ne bo nič od tega.