ZEVS Forum

Trenutno vreme [16.12.-31.12.2007]

Začel/a grizli, 16. December 2007, 09:25:27

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

joze

Ravna pri Ligu, pretežno jasno in vetrovno

Temp 0,7 °C

Tmin danes -2,1 °C ob 00:29

Vlaga 45 %

Pritisk 1031 hPa, raste

Veter 28,8 km/h 298 ° W-NW

Max danes 40,3 km/h ob 08:37

Lepo se šalčke vrtijo :drool:

tesovnik

evo sem že čez 5cm za krajši čas je sneženje pojenjalo vendar zdaj je spet pričelo snežiti :icon_wink:

temperatura:-2°C
vlaga:84%
piha SV veter z sunki do 2,5km/h

lp

georges

Danes bo pa Kočevska, Bela krajina in pa del Dolenjske dobilo svojo pošilko. Novo mesto tudi že celo dopoldne sneži.

Roger

rahlo sneži -0.1°C.ravno toliko da je vseskozi malo belo :icon_lol:

matootam

ŽUPMART

Naletava, pa ne vem, a iz oblakov, al iz tal, ker pada že cel dan in celo noč, pozna se pa nič. :icon_question: :icon_haha:
Temperatura je zaenkrat pod lediščem, -0.1 °C, 73% vlažnost, veter seveda SV 6km/h.  :icon_wink:

Nekaj se sonce muči... :icon_exclaim: :shrug:

tesovnik

pr men trenutno 7cm snega pa še kar pada :clap: :icon_wink:

temperatura: -1,4°C
vlažnost zraka: 82%

me prav zanima če bo danes desetka :icon_wink:
glede na to da je radar čist prazen pa vseeno pr men fajn suje :clap: :icon_wink:

lp

ŽUPMART

Še vedno naletava, ampak sedaj zelo zelo rahlo, temperatura se giblje med -0.1 in -0,2 C. Veter v sunkih do 20kmh.

matootam

Citat od: tesovnik dne 17. December 2007, 14:09:35
pr men trenutno 7cm snega pa še kar pada :clap: :icon_wink:

temperatura: -1,4°C
vlažnost zraka: 82%

me prav zanima če bo danes desetka :icon_wink:
glede na to da je radar čist prazen pa vseeno pr men fajn suje :clap: :icon_wink:

lp

Malo poslikaj! Me kar čudi, da se vam tolk prijema, ker je verjetno kar vetrovno, sploh na taki nadmorski višini.  :icon_wink:
Tu še zdaj naletava, ampak veter tak hitro snežinke žene po zraku, da sploh ne uspejo priletet na tla. :D

gradiščan

Gradišče:

zdaj je jasno, da bom za danes vpisal še en ledeni dan :icon_arrow:..trenutna temperatura je -1.1 stopinje :icon_wink: in kar lepo pada...v eni uri za -0.7 stopinje..jasnega in sončnega dneva pa bo tudi kmalu konec...
veter v sunkih še vedno piha tja do 55.4 km/h, občutek mraza pa je povprečno -10.7 stopinj.. Prava zima, kar se mraza tiče.. No, sneg pa bo tudi še pri meni prišel... :shrug:

tesovnik

Citat od: matootam dne 17. December 2007, 14:12:30
Malo poslikaj! Me kar čudi, da se vam tolk prijema, ker je verjetno kar vetrovno, sploh na taki nadmorski višini.  :icon_wink:
Tu še zdaj naletava, ampak veter tak hitro snežinke žene po zraku, da sploh ne uspejo priletet na tla. :D

žal sm fotoaparat posodil sestri, drgač pa ko si že glih rekel da mora bit kar vetrovno,ampak to ni res veter piha komaj z sunki do 3km/h in to zato ker sem v dolini okoli mene so same planine :icon_wink:

drgač pa pada večinoma skos od 5 zjutraj z enakomirno močjo :icon_wink:

lp

Vremenko

Sneženja je ponehalo in že se vidi nekaj jasnine.
Zapihal je S veter,čez dan pa o vetru ne duha ne sluha :icon_question:
Zapadlo je 4cm na 2cm starega. :clap:

janez24

Citat od: MaVeRiCk dne 17. December 2007, 14:39:33
tudi pri nas trenutno rahlo sneži, mestoma zmerno, mestoma rahlo, intenziteta zelo niha, temperatura: -2,6°C, vlaga: 71%, tlak: 1033,3 hpa, raste
Danes MaVeRiCk  ne poročaš koliko ga maš jaz ga mam 25cm
letos pa bo

TheAnswer

Pretežno oblačno in precej vetrovno.

Skoraj cel dan rahlo naletava sneg ( bolj ples snežink v vetru kot kaj drugega ), temperatura - 0,9°C.

Tmin. danes -1,5 °C, Tmax. pa točno 0 °C

Trocki

Pri nas že cel dan rahlo sneži. Temperatura je -2,8°C.
Lahko se pohvalim da je v zadnjih 48 urah zapadlo 5cm snega.  :clap:

Sem kar pozitivno presenečen, glede na to da živim na Z delu države.
Vreme bo! :)