ZEVS Forum

Sneg 15.12.2007

Začel/a ŽUPMART, 15. December 2007, 22:36:52

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

ŽUPMART

Včeraj in danes nas je končno obiskal sneg, pa čeprav le za pokušino. Delček idile le pričara.

Evo slikice.

Takole pada nekaj ur, podobno je bilo včeraj.

Snega je tja do 2 cm.

Avtomobili zaradi pobeljene ceste vozijo počasi, zato se jih da lepo slikat, brez da bi bili kritično zmazani.

Trave še vedno precej ven gleda, ampak manj, kot sem pričakoval.

Tako. Če bo kaj posebnega, jutri dodam še slike.

PS: PRedlagam, da se vse današnje snežene slike lima sem, da ne bo odprtih toliko tem.  :icon_wink:

Cumulonimbus

župi lepe fotke našega domačega kraja :icon_wink:

lp
Član ZEVS :)

matootam

Men je tak lepo vidit zasnežene ceste, kot na tvojih slikah. Pri nam so pa mokre  :shrug:
Važno da pada hehe  :icon_wink:

ŽUPMART

Jap, res je lepo. Čeprav imam slab občutek, da bo kmalu konec... :icon_exclaim: :clap:
Hvala!

Astra

Lepe nočne fotke beline.  :icon_wink:
VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si

ŽUPMART

Capillatus

Bravo Župmart. :clap: :clap:
Pa si le dočakal svoj sneg :icon_wink:

ŽUPMART

2 cm, ki jih že pobira, pa res. :icon_rolleyes:

tesovnik

lepe nočne slike bi si še kdo mislil da se bolj profesionalno ukvarjaš s fotografijo :icon_wink:

lp

ŽUPMART

Hehe, no fotografija em res precej zanima... :clap:
Hvala vam! :icon_wink:

ablak

Fotografije so posnete danes 16.12.2007 popoldan, pa jih vseeno dajem na ogled v to temo kot je priporočil tudi avtor te teme, saj ja v bistvu večina snega, ki je posnet na njih zapadlo 15.12.2007.
Sneg je puhast in na izpostavljenih mestih nanešen v zamete. Tokrat se ga je nabralo 16 cm. Na drevju se še kar drži in kar dobro kljubuje severovzhodnem vetru... Pri nas velja pravilo, da če sneg ne pade z drevja, bo v kratkem zapadel drugi. Pravzaprav je včasih to preverjeno držalo, danes pa se mi zdi, da se na to ne moremo več zanašati. No pa naj fotografije komentirajo same sebe...

Lp

ŽUPMART

Prekrasno!
Je že ok, ni problema, kar naj bo tu. :icon_wink: :clap:

Davor

Super slikce si posnel ablak! :icon_wink:

Lp
Brez oblakov ni ciklona!

Cumulonimbus

Član ZEVS :)

tesovnik

hude slike :icon_wink: