ZEVS Forum

Vremenska stava- Število ledenih dni (Tmax=<0°C)

Začel/a blazek, 11. December 2007, 17:22:51

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

ŠTROMAR

Citat od: paradolf dne 17. December 2007, 22:07:43
Malo za šalo:
Zaradi mraza tokrat v okoliških zgradbah niso imeli odprtih oken in se je poznalo za tiste pol stopinje  :icon_haha:

Kaj pa vpliv prometa, strnjenega naselja?

Gorazd

Žirje in Bohinjska Češnjica pridno nabirata ledene dneve.

Mejte se radi

matootam

Danes verjetno leden dan tudi v Ljubljani in Lendavskih goricah  :icon_smile:

blazek

V Lendavskih Goricah ledenega dneva ne bo več, ker je bil Tmax 0,9. Družinska vas bo tudi brez ledenega dneva, Tmax bil 0,6. Za Ljubljano pa je poterbno še malo počakat.

TgT

Kakšno je pa trenutno stanje sploh? Nisem ravno spremljal  :icon_redface: no ja, vem da jz nimam šans glede stave  :icon_biggrin:

ŠTROMAR

Citat od: matootam dne 18. December 2007, 15:52:00
Danes verjetno leden dan tudi v Ljubljani in Lendavskih goricah  :icon_smile:
V Ljubljani ne more biti.

matootam

Citat od: ŠTROMAR dne 18. December 2007, 16:21:14
V Ljubljani ne more biti.
Zakaj pa ne? Bežigrad je itak zmeraj najhladnejši, danes je blo kadar sem pogledal -1°C. Bomo vidli  :icon_wink:

ŽUPMART

Tgt, sva že dva.  :icon_biggrin:

Mislim, da ima najbolj realne šanse paradolf... :icon_question:

markokorosec.net

Citat od: Pihe dne 17. December 2007, 22:13:10
Mene pa čisto resno zanima, kdaj bodo ARSO VP Ljubljana končno preselili iz popolnoma neprimerne lokacije v središču naselja.A sploh kdo razmišlja o tem, da tisti punkt absolutno ne more dajat relevantnih vremenskih podatkov? :icon_exclaim:
Jah kam jo bodo dali? izven Lj? Kdo bo pa gledal? kratkosrajčniki so preleni...raje imajo 50 postaj na svoji trati, kot 10 okol LJ :icon_rolleyes:

Danes tule še dodatne leden dan, burja 100km/h enostavno ni pustila segrevanja...Tmax -1.1°C :buttrock: Jutri bo pa verjetno pozitivna in z ledenimi dnevi smo tule zaključili :icon_wink:

paradolf

Tudi mene zanima vmesni rezultat  :icon_smile:
Tudi jaz menim da je bil v Lj danes ledeni dan. Pri Lj menim da sem krepko udaril mimo. Zna biti morda tudi 5-6 ledenih dni. :clap:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

blazek

Ledeni dan so danes imeli na postajah Žirje, Bohinjska Češnjica in Ljubljana Bežigrad. Na postajah Družinska vas in Lendavske Gorice jih ni bilo.

paradolf

Če sem prav seštel je sedaj takole:
Družinska vas           2
Bohinjska Češnjica    2
Žirje                       2
Lendavske Gorice     1
Ljubljana                 2

Blazek popravi me če sem se zmotil.
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

blazek

Bo držalo Paradolf. :icon_wink:

Drugače ima pa Arso postaja v Novem mestu že 4 ledene dneve. Sam to se ne šteje. :icon_smile:

Ciklon

Raj je v naravi :buttrock:

Serpentinšek

Hudiča, pri Skywarnu je pa mrzlo, kljub bližini morja...sem mislil, da je na Krasu kaj topleje.

Jaz sem namreč dal 0 ledenih dni za Žirje  :icon_lol:  :icon_surprised:  :icon_lol:

Drugod sem pa kar blizu  :icon_arrow: Jaz sem itak bolj specializiran za kontinent...
LP iz pad. postaje Domžale :)
Naš kotiček v Bočni: https://i.postimg.cc/43ZXNMgc/Bocna-mix.jpg