ZEVS Forum

Trenutno vreme (01. 03. 2019 - 31. 03. 2019)

Začel/a komar, 01. Marec 2019, 06:37:17

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

wannabe

novo mesto sneži  ;D sicer se dez vmes,vendar prvladuje sneg

Perice

Pri nas močno sneži, vendar brez učinka.
Ni nam lahko... :)

lesce

Citat od: računalnik dne 18. Marec 2019, 09:03:41
Veter je zalaufal, resnih padavin je konec, padavinska luknja je tudi že vidna na radarju
Sicet pada dež s snegom
tako je, s tem da pri nas prevladuje dež, piha pa zahodni do severozahodni veter. Vsaj zalito je. Upam, da bo naslednjo zimo kaj več sreče.

johnb

Močno sneži, v 10tih minutah že plesnivo in se prijemlje

Ah ja, res nenavadno kako se brez problema bolj zaneseš na marčevsko kot decembersko zimo.
Weather is full of surprises, most of them are unpleasnt!

računalnik

Citat od: goldhorn dne 18. Marec 2019, 09:43:28
Kje vidiš na radarju luknjo  :icon_question:

Le dobro si ga oglej, kako se lepo vidi sušenje padavin. Okoli zeleni odboji, nad nami pa modri ali pa nič. Pa še to so "padavine" na 1000+m, do tal pride bore malo.

mat89

Mocno snezi,ze rahlo pocukrano. Tole pa je presenecenje. Ponekod v Halozah na 400m ze 5cm
je pa le 1,4 stopinje,)
Padavin pa 17mm

grajbos

@mat, nisem ti favš. Pri meni k sreči le dežuje ob 3,6°C in tako bo tudi ostalo.  :buttrock:

krispy123

Tule pa dežuje pri 2,9C, inteziteta je že od 9.00 ure samo rahla-zmerna, kar danes odloča, nad 400 m.n.v pa so že prve snežinke, oziroma zmerno sneži, nad okoli 500 m.n.v pa pravi pravcati metež. Sem danes imel glih čas in sem šel vse do 750 m.n.v (Faleževo) tam gor pa že 10-15 cm in pada že suhi sneg ob metežu, zakon bilo.

Padavine že 23,2 litrov.

Live iz 700 m.n.v.

Še največ od zime smo to zimo imeli konec novembra in decembra ter v prvih dneh januarja. Ostalo pa totalni busti, kot v večjem delu države. Decembra poskusimo znova.

bbator

Ljubljana Prule. Kar konkretno sneži. Postaja plesnivo.
Ni vse v snegu, nekaj je tudi v nevihtah!

malamut

Prenehalo snežit 0°C. V 3 urah je zapadlo 8 cm snega.

grajbos

Evo, pa se je belo govno privleklo tudi do mene...  :icon_rolleyes:
Zelo razmočen sneg pada pri dobrih 3°C. Upam, da čimprej prešalta nazaj na čisti dež.

Smučar

LJ-Vič: sneži  :bouncy:
Doma pa ne vem, kako je, do zdaj je padlo 9mm dežja. Trenutno 2,3° rosišče 0°.

lesce

temperatura gre nazaj proti 3°C, nad nami padavinska luknja in za danes smo zaključili..čeprav aladin kaže do 18 ure še nekaj padavinskega brcanja.okoli naše kotlince sneži kar močno.

Korošec

Čeprav smo pod zelenim radarjo že pol ure ne pada nič, tudi po hribah okoli ne tako da je to to za danes. Sneg se začne okoli 50m nad dolino. Padlo je pa 19,9mm padavin.
Temperatura pa +2,2°C.

wannabe

Sicer je pobelilo, vendar bolj kot sneg smo veseli dežja, ki ga sploh ni bilo malo. Dobro je namočilo danes, do konca tedna bo rast zelenja eksplodirala.