ZEVS Forum

Vremenska postaja Griže(Žalec)

Začel/a max, 05. December 2007, 10:59:13

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

max

Citat od: gradiščan dne 05. December 2009, 18:54:56
Max..ti si zakon... :icon_arrow:

To moraš moji povedat, ker me ni razumela kaj imam toliko časa v garaži za delat :icon_surprised: :icon_question:
Bolj ko sem ji razlagal kaj je narobe, bolj me je spraševala: "A nimaš nič druzga za delat, kot tist računalnik pa internet"  :icon_lol: :icon_lol:

Pihe

Citat od: max dne 05. December 2009, 19:13:31
To moraš moji povedat, ker me ni razumela kaj imam toliko časa v garaži za delat :icon_surprised: :icon_question:
Bolj ko sem ji razlagal kaj je narobe, bolj me je spraševala: "A nimaš nič druzga za delat, kot tist računalnik pa internet"  :icon_lol: :icon_lol:

A sta z mojo prišli iz istega proizvodnega traka? :banghead: :icon_lol: :icon_lol:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

gradiščan

Zato jo moraš kdaj na srečanje pripeljat, da bo z mojo poklepetala, da smo čist pridni fantje  :angel:

Pihe

Citat od: gradiščan dne 05. December 2009, 19:42:55
Zato jo moraš kdaj na srečanje pripeljat, da bo z mojo poklepetala, da smo čist pridni fantje  :angel:

Saj za vas že ve,da ste.....zame dvomi. :icon_lol: :icon_lol:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

max

Citat od: Pihe dne 05. December 2009, 19:16:37

A sta z mojo prišli iz istega proizvodnega traka? :banghead: :icon_lol: :icon_lol:

Verjetno so tista leta takšne delal, samo update-ov ni več za dobit,  :icon_cry: ker so zastarele mašine  :icon_lol: :icon_lol:

joze

fprelog

Citat od: max dne 05. December 2009, 20:16:05
Verjetno so tista leta takšne delal, samo update-ov ni več za dobit,  :icon_cry: ker so zastarele mašine  :icon_lol: :icon_lol:

Haha, vsi modeli niso zastareli, samo poleg take mašine ni časa za vreme   :icon_razz:
http://193.95.249.105/Poezie_zenske.pps

max

Vidim, da sem se narobe izrazil, update-ov za te letnike ni več, novejši(beri mlajši) letnik pa ne zagrabi več :icon_mrgreen:

max

Da se še jaz pohvalim, že eno leto(na levi strani)  :icon_mrgreen:
http://www.os-grize.si/

JaniS

Hmm, ali je desna, ali pa mogoče misliš angleški kotiček . . .    ;D

max

Citat od: JaniS dne 11. December 2009, 18:14:06
Hmm, ali je desna, ali pa mogoče misliš angleški kotiček . . .    ;D

Desna stran  ;D zmotu :angel:

Ekolog

@Max, ura ti prehiteva na spletni strani, verjetno se ti je na pcju samodejno prestavila za eno uro naprej, preveri prosim :police: :icon_question: :shrug:

max

Bom uredil, hvala :icon_wink:
Edit: Vem zakaj se je to naredilo, zamenjal sem baterije na notranjem senzorju in resetiral postajo :shrug:
Zdaj je vredu :police:

max

Izgleda, da imam nekaj narobe z anemometrom(vetromer) :icon_question:
Malo po 18h sinoči ko sem šel v službo mi je nehal pošiljati podatke.
Ob vsem tem bliskanju in treskanju včeraj zvečer(enkrat je udarilo prav blizu), se bojim da je nekaj fasal :icon_exclaim:
Ko sonce malo ogreje ozračje in posuši streho, grem takoj v akcijo :icon_rolleyes:

Edit: sem prišel iz službe... lučka na oddajniku sploh ne utripne :icon_question:
      Ali je nasičeno vse skupaj z vlago(se mi je že zgodilo), ali pa je res najslabša prognoza :-\

Edit:  :bouncy: zrihtal sem  :icon_mrgreen: ja, včasih je treba sam konzolo resetirat, pomaga :icon_rolleyes:
        Po vsej verjetnosti je naelektrenost ozračja sinoči zmotila sprejem in je ostalo zamrznjeno

max

14. Januarja 2010, je VP Griže praznovala 2.obletnico spletnega obratovanja (non-stop). :buttrock: :buttrock:

Sicer je bilo nekaj krajših prekinitev, vendar zaradi računalniške opreme.
Obratovala je 730dni = 17520ur
Po grobem pregledu pa je bilo izpadov za manj kot 70ur  :buttrock:

Do danes je bilo 129.128 klikov na spletno stran in 20.425 obiskovalcev(šteje samo nove)
Dnevno povprečje zadnja 2 meseca je #49 obiskovalcev/ogledov.

Obiskovalci po državah:(odkar imam Histats counter)
SLOVENIA : 17.151
UNITED KINGDOM : 185
UNITED STATES : 38
SERBIA : 32
GERMANY : 17
other : 73

Toliko statistike zaenkrat :icon_mrgreen:

LpMax